Mysle ze to idealne pytanie do osoby ktora zaczela ten slowny sajgon. BYNAJMNIEJ nie jestem to ja..
Mysle ze to idealne pytanie do osoby ktora zaczela ten slowny sajgon. BYNAJMNIEJ nie jestem to ja..
też jeżdżę krótko, ale jak się rozglądałam to widziałam, ze są firmy, które na początek jeszcze mniej dają, a w innych 900 to na poczatek chyba standard
Potrzebuję rady od doświadczonych koleżanek:
Zadzwoniła moja koleżanka. Jedzie pierwszy raz do opieki. Język tradycyjnie "po kursie" czyli podstawy. Zaproponowano jej wyjazd do pani z lekką demencją, wkładki, na chodzie, bez małżonka w pakiecie. Standardowo dom, porządki i PDP. Oferta to 900e. Teraz moje pytanie (bo ja za krótko pracuję i nie mam rozeznania). Czy to odpowiednia stawka? Pyta mnie o zdanie a ja nie wiem co odpowiedzieć. Ma się zastanowić do jutra i dać odpowiedź. Obiecalam jej że się dopytam.
motałam się jak to zinterpretować. Język pisany potrafi płatać figle.
Kurka, już 2. raz mi życzysz miłego dnia, no to gleichfalls! :-)
ja ???????? :))))))))))
Wcale sie nie czuje skompromitowana. Jeszcze czego. Amelka naprawde powinnas troche zluzowac a przede wszystkim przestac probowac wpedzac mnie w jakies poczucie winy. Hehe. Trzymajmy sie z dala od siebie na forum i bedzie git mysle. ameen.
Przeczytajcie sobie dzisiejsza ofertę do Schongau,zarobki niepodane a w pakiecie PDP + 4 soby....zajefajna .....+ inne kwiatki dodatkowe....
Przeczytajcie sobie dzisiejsza ofertę do Schongau,zarobki niepodane a w pakiecie PDP + 4 soby....zajefajna .....+ inne kwiatki dodatkowe....