Na wyjeździe #24

05 maja 2015 14:53 / 4 osobom podoba się ten post
Alina

Dysiu! Nie wiem kogo masz na myśli ale mogę Ci tylko powiedzieć, że mam propozycję cały czas aktualną za 1400 euro ale jednak się na nią nie skuszę bo musiałabym dźwigać, a tego się boję. Jesli zarabiasz 1500 euro to super, może za jakiś czas będę mogła to samo napisać. Kaźda z nas jest inna i ma inne oczekiwania, możliwości oraz potrzeby.

Alinko , bo my to miłe , starsze panie , które lubią sobie popłakać w poduszkę i dla nas ważna jest " legalna " pensja na łapkę a bonusy ? bonusów do pensji nie wliczamy , bo raz są pokazne a pózniej może ich wcale nie być )))))))))))))))
05 maja 2015 14:56 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

no to musimy zrzucić się z koleżankami na wieniec dla biedaka :))))))))))

to juz wiem dlaczego Ivanilia kwiatki kupiła ........hahaha Ta jej opowieść o pięknym wejściu to tylko kamuflaż ......hihih Pewnie od wczoraj ma tego lokatora .....
05 maja 2015 15:00 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

W moim pokoju po ścianie idzie sobie liszaj...Kilka minut temu był pod sufitem,a teraz już w połowie ściany do podłogi,podziwiam go jaką ma kondycję,w dodatku slalomem idzie ...:))))
Poczekam jeszcze chwilę i brutalnie przerwę jego spacer...

Matko Boska, dobrze, że nawet nie wiem jak on wygląda, ja tragicznie, strasznie, przestrasznie, chorobliwie boje się wszelkiego rodzaju robactwa, mam fobie na tym punkcie, tu też walcze z tym ........, mój pokój jest zabezpieczony w całości, ale niekidy niestety śpię przy zapalonym świetle, śpię, nie zupełnie śpię bo jak juz coś zobaczę, zabiję w straszliwym stresie to później i tak tylko to coś widze i mnie dręczy, nie ma nic gorszego dla mnie jak te pełzające, wstrętne, paskudne ..... o matko juz je wszystkie widze w mojej podświadomosci, a Ty sobei tak spokojnie patrzysz jak to coś sobie spaceruje, o matko, podziwiam Cię.
05 maja 2015 15:00 / 1 osobie podoba się ten post

a dlaczego Esmeralda ma zablokowane konto?

Za karę.

05 maja 2015 15:03 / 3 osobom podoba się ten post
mzap88

a dlaczego Esmeralda ma zablokowane konto?

Za karę.

Może się jej coś zakleszczyło ? bo jak się zakleszczy to się coś zablokuje )))))))))))
05 maja 2015 15:04 / 2 osobom podoba się ten post
lena46

to juz wiem dlaczego Ivanilia kwiatki kupiła ........hahaha Ta jej opowieść o pięknym wejściu to tylko kamuflaż ......hihih Pewnie od wczoraj ma tego lokatora .....

Kształt to dobry,ale miniaturka,nie nadaje się na lokatora hahahahahah
05 maja 2015 15:06 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Alinko , bo my to miłe , starsze panie , które lubią sobie popłakać w poduszkę i dla nas ważna jest " legalna " pensja na łapkę a bonusy ? bonusów do pensji nie wliczamy , bo raz są pokazne a pózniej może ich wcale nie być :-))))))))))))))))

Aaaa ! No widzisz Basiu jakaś niekumata jestem. W de odmłodniałam i wcale nie uważam się za starszą panią. Zapomniałam jednak, że to tylko w de tak jest, wystarczy, że przekroczę granicę i czuję jak lat mi przybywa. Teraz nawet granicy przekraczać nie muszę bo jakaś życzliwa polska życzliwa duszyczka mi przypomni, że nie mam się co cieszyć, bo  licznik bije. Niezależnie od tego czy jestem starszą panią czy też nie to co mam jak na razie mi wystarcza. Na czarno pracować nie będę, a jak mam płakać w poduszkę to podejrzewam, że i 1500 euro nie jest wstanie temu zaradzić.
05 maja 2015 15:08 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ivanilko! Jak  pomyslałaś o tym samym co ja to jesteś ....hmm....świntuszek. Ot co.
05 maja 2015 15:11 / 4 osobom podoba się ten post
Alina

Ivanilko! Jak  pomyslałaś o tym samym co ja to jesteś ....hmm....świntuszek. Ot co.

No pomyślałam o tym samym Alinko,ale nie wiesz najważniejszego : on był cały czarny,a ja chyba jednak w białych,ewentyalnie w różowych gustuję :)
05 maja 2015 15:14 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

jak się nie ma co się lubi , to się lubi to co ma .........Nie wybrzydzaj ........hihihih A ze czarny ........nie podejrzewałam Cie ,ze jesteś rasistką ........hihihihi
05 maja 2015 15:15 / 2 osobom podoba się ten post
lena46

jak się nie ma co się lubi , to się lubi to co ma .........Nie wybrzydzaj ........hihihih A ze czarny ........nie podejrzewałam Cie ,ze jesteś rasistką ........hihihihi

Już nie chciałam się do tego publicznie przyznawać,ale mnie rozszyfrowałaś hahahahah
05 maja 2015 15:16 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

a może Ivanilia On jest jak te chińskie kulki ,tylko trzeba Go włożyć  do wody i urośnie ..........hihihihi
05 maja 2015 15:19 / 3 osobom podoba się ten post
lena46

a może Ivanilia On jest jak te chińskie kulki ,tylko trzeba Go włożyć  do wody i urośnie ..........hihihihi

Ale jak chińskie kulki? Nie znałam tego,może to było i cóś takiego,a ja to zaciukałam,może inny liszaj przyjdzie :)

05 maja 2015 15:20 / 3 osobom podoba się ten post
lena46

Hmm....po włożeniu do wody, zwłaszcza zimnej, maleje a nie rośnie. Co Ivanilce po takim, którego z lupą trzeba szukać....ha,ha,ha
05 maja 2015 15:21 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ale jak chińskie kulki? Nie znałam tego,może to było i cóś takiego,a ja to zaciukałam,może inny liszaj przyjdzie :)

No i się nie dowiemy bo zginął biedak .