Aż zgłupiałam - przecież już nie mam tego zdjęcia, to nie moje słowa, Moderator się tu kręcił - o co kaman?
Dopiero po chwili mi się rozjaśniło:)
Wywalam całą aferę Dyśkową. Konto sobie usunęła sama...
Wywalam całą aferę Dyśkową. Konto sobie usunęła sama...
Wichurra zmieniła kilka razy swój awatar w ciągu kilku minut Nie wiem o co kaman?
Aż zgłupiałam - przecież już nie mam tego zdjęcia, to nie moje słowa, Moderator się tu kręcił - o co kaman?
Dopiero po chwili mi się rozjaśniło:)
Wichurra zmieniła kilka razy swój awatar w ciągu kilku minut :-) Nie wiem o co kaman?
Wichurra zmieniła kilka razy swój awatar w ciągu kilku minut :-) Nie wiem o co kaman?
O matko, zobaczyłam w awatarze wichurki młodą Halinę Kunicką......
Skóra zdjęta....:)))
A ładna to ona była, czy raczej potwora?:)
Tez chciala, ale jak zobaczylam ze moj najblizszy pnkt jest w Monachium jakie 130 km stad to mi sie odechcialo.. Jak ja chce do Lipska. Gott.
Ja sie staram, ale brak mi mojego dziecka coraz gorzej znosze te wyjazdy. I coraz czescie powraca do mnie mysl, ze kurcze zamiast tutaj sie szarpac z rodzina pdp i sama pdp moglabym teraz siedziec w domu i swoim dzieckiem sie zajmowac.... a nie. Alinko, coraz czesciej mnie to dopada i coraz wieksza czuje odraze do tego kraju i ludzi u ktorych pracuje, ale w Polsce tez nie mam przyszlosci. Moze nie mialabym tej odrazy gdybym jako kto inny pracowala ? Moze jakbym na swoim byla, coz musze chyba rzec ze ciezko mi bedzie znowu wyjechac, nie wiem co robic... mam taki metlik w glowie, ze nie umie sobie z tym poradzic.
Nie rezygnuj, spróbuj przejść na taki system jak ja, latawiec krótkozastępstwowy. Ja za swoim Piotrusiem też tęsknię ale wmawiam sobie,że dziewczyny tyle siedzą to ja nie mam co marudzić. A i jak mnie która Babcia podkurzy to się tak patrzę i myślę, że te dwa tygodnie to i z diabłem wytrzymam, o ile on ze mną da radę...