Moncherowa ! widzę Cię ! co się czaisz jak cnotliwa panienka ??? :-))))))

Moncherowa ! widzę Cię ! co się czaisz jak cnotliwa panienka ??? :-))))))
No właśnie w Sindbadzie jest w regulaminie ,że bagaż ma mieć 30 kg ,a wszystko ponad to 1kg =1Euro.Kto ma Kartę Stago Klienta to może mieć dodatkowo 10kg .Różnie jest ,ale jak się trafi na gorliwego kierowcę i przeważy bagaż to nie ma zmiłuj się .Sama widziałamco się nie raz dzieje .
Alinko na zaś :-): cytat z regulaminu / aktualny / Sindbada : " Za każdy dodatkowy bagaż lub za przekroczenie dopuszczalnej wagi bagażu podstawowego Przewoźnik pobiera jednorazową opłatę w zależności od kraju wyjazdu 10Euro/10GBP/10CHF/80DKK/80NOK/80SEK lub 40PLN. Bagaż ten jest rejestrowany przez obsługę autokaru, a Pasażer otrzymuje potwierdzenie dokonanej wpłaty poprzez wklejenie do biletu naklejki z napisem „dopłata”. czyli nie za kog nadbagażu tylko za każdy dodatkowy bagaż. Zgodnie z całym ich regulaminem do luku bagazowego możesz włozyc w cenie biletu jeden lub dwa pakunki i łacznej wadze nie przekraczającej 30 kg / Dla osób mających Kartę stałego klienta ten limit jest podniesiony o 10 KG . Dlatego skad te cholery wzieły kwotę 15 euro . Żądaj nastepnym razem jakby co potwierdzenie dopłaty .
Przy karcie Stałego Klienta nie czepiają się - napewno.
Czy karta Stałego Klienta jest imienna czy wystarczy jeżli posiada ją agencja, która dla mnie bilet wykupuje? Ostatnio kłóciłam się, że mam "złoty bilet" więc nie powinnam dopłacać na co pan mi odpowiedział, że to nie dotyczy nadbagażu. Nie mam zdrowia aby się z nimi kłocić.
Czy karta Stałego Klienta jest imienna czy wystarczy jeżli posiada ją agencja, która dla mnie bilet wykupuje? Ostatnio kłóciłam się, że mam "złoty bilet" więc nie powinnam dopłacać na co pan mi odpowiedział, że to nie dotyczy nadbagażu. Nie mam zdrowia aby się z nimi kłocić.
Napisz gdzie jest taki wpis ,bo mnie interesuje .Zawsze liczą za kg 1E ,lub 4zł.
Jak bym miała, to bym taki regulamin szanownym kierowcą pokazała.Jeżeli chodzi o naklejkę to owszem wklejają ,ale to nie jest żaden rachunek.
Dalej na chorobowym jestem. Tydzien pracowalam, ale pogorszylo sie i lekarz wyslal mnie z powrotem na chorobowe. Zle na leki zareagowalam. A wlasciwie na ich brak, bo ograniczyc spozycie mialam. Na razie mam do konca tygodnia wolne. Pozniej zobaczymy co dalej. Dostalam skierowanie na tomografie, bo jak na zerwany miesien to jednak zbyt dlugo to trwa. Termin mam juz...za 2 tygodnie:brawo1: Zaraz po tomografii zaczynam tez rehabilitacje(masaze i fango) Powinno byc troszke wczesniej, ale terminow wolnych nie mieli...:brawo1:
Alinko, karta jest imienna. Wygląd i format karty bankomatowej.
No to pozostaje mi tylko płakać i płacić albo zmienić agencję i samemu sobie organizować dojazd do miejsca pracy.