Ale pięknie Robercie.

Ale pięknie Robercie.
Mam pytanie do dziewczyn, które jechały samochodem pdp do domciu w PL i z powrotem:
-czy trzeba mieć ze sobą jakieś poświadczenie typu "użyczenie samochodu przez własciciciela"?
-czy potrzebne jest jakieś dodatkowe ubezpieczenie na PL .....czy to niemieckie wystarczy?
-jakieś jeszcze formalności? ......wszelkie rady i sugestie chętnie przyjmę.
Dzięki !!
Fajny facet z Ciebie Robert.
Mam pytanie do dziewczyn, które jechały samochodem pdp do domciu w PL i z powrotem:
-czy trzeba mieć ze sobą jakieś poświadczenie typu "użyczenie samochodu przez własciciciela"?
-czy potrzebne jest jakieś dodatkowe ubezpieczenie na PL .....czy to niemieckie wystarczy?
-jakieś jeszcze formalności? ......wszelkie rady i sugestie chętnie przyjmę.
Dzięki !!
No taki duży i przystojniak. Męzczyzna musi byc wysoki a nie 140 w kapeluszu , w szpilkach w cylindrze i na rowerze:brawo1:
A co ci przyszło do głowy z tą srajtaśmą? Paszczetkę będziesz robić? :gotowanie:
No taki duży i przystojniak. Męzczyzna musi byc wysoki a nie 140 w kapeluszu , w szpilkach w cylindrze i na rowerze:brawo1:
Dzięki za komplement :-) wakacje spędzam w najlepszym towarzystwie z kochaną Anett
Alina, pieknie to wyglada na zywo.Ogrody w Blanes urzekły mnie roślinnoscia, dbałością o całokształt.Woda na całym wybrzezu Costa Brava rewelacyjna w kolorach,których nie sposób opisać. Wczoraj byłem w barcelonie.Odwiedziłem dwie swiatynie-Sagrada Familia oraz Camp Nou:-)Byłem tez na wzgórzu gdzie jest muzeum Gaudiego i jego ogrody a wieczorem na placu Espanya podziwiałem słynne fontanny,które w rytm muzyki rozbłyskuja światłami .Widok niezapomniany, szczególnie wieczorem. ceny w Hiszpanii naprawdę tanie.Mam porównanie do ub r z Lazurowego wybrzeża .Jeśli urlop to Hiszpania,naprawdę warto.
Już wyjaśniam:)
W Polsce nie najlepszej na świecie luksemburskiej srajtaśmy :)
Sama znowu gdzieś utknęła:)Ale jutro syn mi sprawdzi walizkę :)
ja byłam w kinie film do obejrzenia na jeden raz ale za to bardzo podobała mi się muzyka i jedna scena - jak leca helikopterem i jest pokazana panorama miasta i w tle ta super muza..... No i jak dla mnie nic hardcorowego w nim nie było ;( a tak liczyłam na te sceny hehe