Wtajcie, pracuję w firmie Medira. Współpraca jest bardzo dobra, często kontaktują się z opiekunkami, wynagrodzenie jest wypłacane na czas. Zachęcam wszystkich do współpracy z tą firmą. pozdrawiam
Wtajcie, pracuję w firmie Medira. Współpraca jest bardzo dobra, często kontaktują się z opiekunkami, wynagrodzenie jest wypłacane na czas. Zachęcam wszystkich do współpracy z tą firmą. pozdrawiam
Takie rzeczy to ja piszę jak mam nóż na gardle... :-) Może też wchodzić w rachubę lufa przyłożona do skroni... :-)
Oj,nie przesadzajmy.To niesprawiedliwe,że na forum pozytywne opinie n.t.firm są zwykle odbierane...negatywnie.Ja sama zarówno do pochlebnych jak i niepochlebnych informacji o agencjach pochodze z dystansem,ale na pewno nie sugeruje,że dana opiekunka mówi rzeczy z kosmosu.
O czym Ty mówisz ? Ja wysłuchuje opini z wiarygodnego zródła... I jeszcze pytam skąd u Ciebie takie ufam ? A jak ktos boi się podać cokolwiek o sobie, nawet wiarygodnie skłamać to lepiej niech się na takie posty tu nie wysila.., ale jeżeli kogoś to zaciekawiło to wejdzie sobie w google i tyle... Opinia sie pojawiła...:yo:
Witam ,czy tam te posty,ile jest tu zarozumialych osoób ,potraficie tylko krytykować już zadnej firmy wam nie polecę.a ta Baska nie znam cię ale ztego co piszesz ,jestes dla mnie osobą,która lubi się przechwalać i chce być najlepsza,pozdrawiam resztę fajnych ludzi..