jakiej pokory?
Mnie takie sytuacje nie uczą pokory ,wręcz przeciwnie .
jakiej pokory?
jakiej pokory?
A mnie ucżą , że nie można czuć się tym " naj , naj ", bo można wylądować z ręką w nocniku ... Możliwe , że nie należę do osób zarozumiałych , ale to chyba nie jest taką straszną wadą ?.... Nikt mnie nie zmuszał do wyjazdu do pracy w D. , sama tak zdecydowałam i uważam , że niczego nie można być pewnym do końca .... a tak na marginesie : bodajże w zeszłym roku , kiedy nie byłam jeszcze zalogowana na tym " Forum " , ale czytałam , fajnego posta w jakiejś dyskusji napisała IGGA ( na 100 % )... mniej więcej cytuję " nie ma czegoś takiego jak nasza i tylko nasza sztela "... Już wtedy wzięłam to sobie do serca .... A Ty dzisiaj jesteś jakiś bardzo zaczepnie dyskutujący !-:))))....
arabrab:)
Moze troche dzis przesadzam z zaczepnościa:)
Ale byc pokornym w sytuacji gdy ktos zamiast od razu powiedziec :"pani kowalska ,rodzina rezygnuje z pani "i kowalska szuka spokojnie nowego podopiecznego ,to kwalska juz na walzce siedzi cieszy sie ,ze wie gdzie jedzie,nie ma stresu jak przy pierwszym razie u rodziny a ,tu TAKA wiadomosc .
We mnie wzbiera złosc ,a nie pokora i mysle sobie ,nastepnym razem bede pracował jeszcze mniej efektywnie.
Takie sytuacje nie uczą mnie pokory,uczą bycia perfidnym i fałszywym jak oni.
Myślę o szkole teatralnej ,,,bo kwalifikacje opiekunki mam zrobione i to na wysokim poziomie ,ale niestety nie umię odgrywać roli komedianta na niektórych stellach
A ja myślę że mam w dochlandii, Dzień Świstaka wstaje rano i to już było :( blle
nie rozumiem - zakładając, że rodzina poinformowała firmę po moim zjeździe, że nie chcą mnie z powrotem, to dlaczego firma miałaby nie dawać mi nowego zlecenia? po co robić teraz wszystko na wariackich papierach, (niby) szukać na cito czegoś innego? przecież dla firmy każde obsadzone zlecenie to kasa, a to się liczy najbardziej.
A ja myślę że mam w dochlandii, Dzień Świstaka wstaje rano i to już było :( blle