No właśnie, oni do nas wcale nie chcą, tylko do Niemiec:)
Będąc w czasie marzec-maj na Bawarii powieziałam do zmienniczki, czy zauważyła, że tu Niemiec nie jest taki ryży, a ona ,że owszem, bo przez te ziemie kiedyś się Turcy "przewalili" :).
Będąc w czasie marzec-maj na Bawarii powieziałam do zmienniczki, czy zauważyła, że tu Niemiec nie jest taki ryży, a ona ,że owszem, bo przez te ziemie kiedyś się Turcy "przewalili" :).
O ja pierdziu :-) przez polskie ziemie to nie tylko Niemcy się przewalili, aż strach się dalej zagłębiać:zaklopotanie:
http://www.sfora.pl/swiat/Wszystkich-uchodzcow-mozna-zmiescic-w-tym-jednym-miescie-Europa-uratowana--g79942?utm_source=o2_SG&utm_medium=HotNewsy&utm_campaign=o2
Brat brata nie chce????,a tfu ,...to nie po.....,wlasnie?.Zastanawiam sie czy to ...zgodne z islamem ??.
Nie tylko Turcy. Hanibal jak szedl przez alpy na Rom to wlasnie w bawari zanim zeczeli sie przeprawiac przez gory potostawil wszystkich chorych zolnierzy. I wlasnie z tych chorych powstaly bajery:(:(
Strach , obawy i inne lęki , czy to nie są ludzkie odruchy ?
Boję się , zwyczajnie po ludzku się boję i to nie o siebie , ale o moje dzieci , wnuczęta i nikt mi nie wmówi , że to co się teraz dzieje jest bezpieczne .
No jasne , że można powiedzieć , że jak już mi " pan Piasecki " dupsko łopatą oklepie to i tak nie będę wiedziała co się dzieje kiedyś tam w przyszłości , ale ja to już taki dziwak jestem , że nawet jak woda z kranu za długo leci to wtedy szybko zakręcam , bo : a jak kiedyś moim pra-pra-prawnukom będzie jej brakowało ? ......boję się , boję się i nie mówcie mi , że mi nie wolno , że wszystko cacy będzie , że może zatraciłam resztki człowieczeństwa , bo jest mi bardzo żal tych ludzi , serce się kraje , ale mam rodzinę , znajomych .....a wiemy , znamy to z historii , że wojny na tle religijnym były okrutne ...
Weź Ty Prowincjusz najpierw poczytaj te dwie księgi. Zwłaszcza ST. Gwarantuję, że odkryjesz wiele podobieństw. Także w traktowaniu nieprzyjaciół.