Pochwalijki #3

06 lipca 2016 22:02 / 8 osobom podoba się ten post
Chwale sie bo szefowa mi prezent sprawila ;)) 

No i ex szefowa tez,ale wczoraj doszlo;)))

Rozpieszczana jestem,ze hohoho  Ale musze wam powiedziec,ze to bardzo mile jest ;)))))

06 lipca 2016 22:13 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Chwale sie bo szefowa mi prezent sprawila ;)) 

No i ex szefowa tez,ale wczoraj doszlo;)))

Rozpieszczana jestem,ze hohoho :-) Ale musze wam powiedziec,ze to bardzo mile jest ;)))))

DOCENIANA  
06 lipca 2016 22:19 / 7 osobom podoba się ten post
Nugatka

DOCENIANA :-) 

Moze i tak ;))) Dam sie lubic bo nie pluje jadem Najbardziej z szamponu sie ciesze...i tego serum Babor,super jest. A pod tymi klamotkami widac moj ulubiony,fioletowy kocyck;))) Ten od palenia szlugow na balkonie 
06 lipca 2016 22:44 / 5 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Moze i tak ;))) Dam sie lubic bo nie pluje jadem:lol1: Najbardziej z szamponu sie ciesze...i tego serum Babor,super jest. A pod tymi klamotkami widac moj ulubiony,fioletowy kocyck;))) Ten od palenia szlugow na balkonie :-)

Już wiem.Kocyk nam chciałaś pokazać.Swój ulubiony,jedyny.To i prezenty wyjełaś.Jakoś kocyk musiałaś zaprezentować.A flotelowa czyli patronacki.hi.hi

Prezenty extra .To się chwali.Miły gest.
06 lipca 2016 23:28 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Już wiem.Kocyk nam chciałaś pokazać.Swój ulubiony,jedyny.To i prezenty wyjełaś.Jakoś kocyk musiałaś zaprezentować.A flotelowa czyli patronacki.hi.hi

Prezenty extra .To się chwali.Miły gest.

Mam jeszcze ladniejszy kocyk,taki cieeemny fiolet,sliczny! Ale w samochodzie sobie jezdzi...A tutaj taka derka milutka Ale prosze...nie mow nikomu,ze tak sie nim chcialam mocno pochwalic,dobra? bo mnie przeciez wysmieja jakies Baski N. i inne Nugatki 
07 lipca 2016 00:20 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Mam jeszcze ladniejszy kocyk,taki cieeemny fiolet,sliczny! Ale w samochodzie sobie jezdzi...A tutaj taka derka milutka:-) Ale prosze...nie mow nikomu,ze tak sie nim chcialam mocno pochwalic,dobra? bo mnie przeciez wysmieja jakies Baski N. i inne Nugatki :-)

07 lipca 2016 07:40 / 4 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Mam jeszcze ladniejszy kocyk,taki cieeemny fiolet,sliczny! Ale w samochodzie sobie jezdzi...A tutaj taka derka milutka:-) Ale prosze...nie mow nikomu,ze tak sie nim chcialam mocno pochwalic,dobra? bo mnie przeciez wysmieja jakies Baski N. i inne Nugatki :-)

Co wyśmieją ? wcale nie wysmieją , bo to miłe cieszyć się z drobnostek ....Kochaniutka , nie takimi prezentami tutaj się chwalono ! Nieraz nawet były akcje , że " skarbówką " straszono.....ino , ino , że z czasem zapomniano i się samemu zaczęlo chwalić ....ale widocznie pozostali nie mają w sobie zacięcia " donosów " i niech tak zostanie - amen 
07 lipca 2016 07:56 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Moze i tak ;))) Dam sie lubic bo nie pluje jadem:lol1: Najbardziej z szamponu sie ciesze...i tego serum Babor,super jest. A pod tymi klamotkami widac moj ulubiony,fioletowy kocyck;))) Ten od palenia szlugow na balkonie :-)

Myszo, a jak to serum działaa. Ja używam już długo ANR Estee Lauder, jest super, ale choć nie narzekam, to chciałabym coś innego wypróbować.
07 lipca 2016 08:38 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Myszo, a jak to serum działaa. Ja używam już długo ANR Estee Lauder, jest super, ale choć nie narzekam, to chciałabym coś innego wypróbować.

A tutaj mozna poczytac http://www.babor-beautyspa-luxderm.pl/sea-creation.html

Ja tylko powiem,ze od roku uzywam tych kosmetykow i efekty sa naprawde widoczne. A skory nigdy w zyciu nie mialam takiej gladkiej jak teraz,jak aksamit,doslownie! Stosuje jeszcze preparaty do mycia twarzy,ampulki i inne duperelki. Mam to szczescie,ze dostaje to wszystko bo sama bym sobie nie kupila. Troszke za drogie jak na moj portfel . No 100 euro na serum bym wydala ale tyle co te kosztuja to juz bym chyba skapila sobie;))) Chociaz to ma 50 ml i jest dosyc wydajne. 

07 lipca 2016 09:21 / 3 osobom podoba się ten post
A tam " serumy -srumy -perfumy "- ja też się pochwalę : przed chwileczką był młodziutki kominiarz u nas , złapałam za guziczka , potarłam na szczęście . Urodny chłopaczek , szkoda , że taki młodziutki , bo może by coś z tego było , ale z mojej strony to już by pedofilią zalatywało ....niestety Cholewcia , jak przylezie jakiś w stosownym dla mnie wieku to musi być zaraz paskudny jak siedem grzechów głównych ! przyjdzie ładniuchny - to dzieciaczek .... oj , nie będę marudziła , ważne , że za guzika złapałam i szczęście teraz będzie się do mnie pchało drzwiami i oknami !
07 lipca 2016 09:25 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A tam " serumy -srumy -perfumy "- ja też się pochwalę : przed chwileczką był młodziutki kominiarz u nas , złapałam za guziczka , potarłam na szczęście . Urodny chłopaczek , szkoda , że taki młodziutki , bo może by coś z tego było , ale z mojej strony to już by pedofilią zalatywało ....niestety :-) Cholewcia , jak przylezie jakiś w stosownym dla mnie wieku to musi być zaraz paskudny jak siedem grzechów głównych ! przyjdzie ładniuchny - to dzieciaczek :-(.... oj , nie będę marudziła , ważne , że za guzika złapałam i szczęście teraz będzie się do mnie pchało drzwiami i oknami !:brawo1:

Jak tam weselnica.Kiecka gotowa i szpilki na wesele?
07 lipca 2016 09:41 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Co wyśmieją ? wcale nie wysmieją , bo to miłe cieszyć się z drobnostek :przytula:....Kochaniutka , nie takimi prezentami tutaj się chwalono ! Nieraz nawet były akcje , że " skarbówką " straszono:lol3:.....ino , ino , że z czasem zapomniano i się samemu zaczęlo chwalić :wysmiewa:....ale widocznie pozostali nie mają w sobie zacięcia " donosów " i niech tak zostanie - amen :wysmiewa:

Widzę Barbaro,że światopogląd Ci się ostatnio diametralnie zmienił:):):)Wręcz niebywałe:):):)

Czyn by się tu pochwalić???Mhm....o wiem,schudłam 3kg,niechcący,hi hi hi:):):):)

07 lipca 2016 09:45 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A tam " serumy -srumy -perfumy "- ja też się pochwalę : przed chwileczką był młodziutki kominiarz u nas , złapałam za guziczka , potarłam na szczęście . Urodny chłopaczek , szkoda , że taki młodziutki , bo może by coś z tego było , ale z mojej strony to już by pedofilią zalatywało ....niestety :-) Cholewcia , jak przylezie jakiś w stosownym dla mnie wieku to musi być zaraz paskudny jak siedem grzechów głównych ! przyjdzie ładniuchny - to dzieciaczek :-(.... oj , nie będę marudziła , ważne , że za guzika złapałam i szczęście teraz będzie się do mnie pchało drzwiami i oknami !:brawo1:

A ja mam prawdziwy guzik,od paradnego munduru kominarza Nosze go na lancuszku...tylko ,ze tym razem z domu nie wzielam i pewnie dlatego takie doly wylapuje!! Guzik dostalam od przystojnego kominiarza krakowskiego! W zwiazku z tym powinnam sie nazywac lucky luck 
07 lipca 2016 09:51 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

A ja mam prawdziwy guzik,od paradnego munduru kominarza:-) Nosze go na lancuszku...tylko ,ze tym razem z domu nie wzielam i pewnie dlatego takie doly wylapuje!! Guzik dostalam od przystojnego kominiarza krakowskiego! W zwiazku z tym powinnam sie nazywac lucky luck :lol1:

Teee , franczeska ! Ty zawsze musisz być lepsza ode mnie ? 
07 lipca 2016 09:54 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Widzę Barbaro,że światopogląd Ci się ostatnio diametralnie zmienił:):):)Wręcz niebywałe:):):)

Czyn by się tu pochwalić???Mhm....o wiem,schudłam 3kg,niechcący,hi hi hi:):):):)

Tylko krowa nie zmienia poglądów .....podobno ...Ty lepiej powiedz jak Ci się udało " srucić " te 3 kg i to niechcący - też tak chcę , ale nie mogię , no , kurde nie mogię !