Pochwalony

Diarana - cieszę się ,że Ty się cieszysz jak mnie czytasz , czasem człowiek napisze takie cudo ,którego by nie napisała na co dzień.

Leni- Wszystkie mamy jakiś cyrk ze swoimi pdp. Babu jest nad wyraz przewrażliwiona i cyrki jakie odstawia też mają ogromny wpływ na moją psyche. Ale na szczęście nie jest agesywna. Resztę ogarniam jak tylko najlepiej potrafię.
Odpowiedziałam więc teraz przechodze do meritum. Babu dziś jest bardziej chora niż chora. Wszystko ja boli, wzieła zaś za dużo tabletem przeciwbólowych i zadzwoniła po swojego lekarza ,aby przyjechał jej coś wypisac. Powiedziała tez ,że mam ją spakowac do szpitala ,bo ona chce koniecznie isc do szpitala. No właśnie i tu rodzi się pytanie - po co ? A wiec odpowiadam. Z zaobserwowanej sytuacji ona nie może znieść tego ,ze córka ją za mało odwiedza. A do szpitala musi przyjsc. No wiec niestety ale kiedy Babu była w szpitalu ona nie była ani razu bo pracuje długo i nie znalazła czasu nawet 15 minut. Pojawiła się dopiero pprzy wypisie i odbiorze Babu. Jak wiecie same (sami) niechetnie się angażują w opiekę.
Teraz jak zobaczyła że siedzę i piszę poprosiła mnie o wyrwanie sobie włosów z brody , zrobiłam , pytam czy coś jeszcze. Nie dziękuję. Odpowiedziała Babu. Zaś zasiadłam. Za 5 sekund ohh zapomniałam Nivea kremu

Będzie tak mnie ganiac az nie zjawi się doktor z Alpejskiej wioski z receptą i ciepłym słowem. Ojej idę zapalić ,bo moja kawa tak wali mi po nozdrzach ,że aż slinka cieknie