Lepiej myśliwiec kup. Nie ma to jak dostać elegancką koszule, która się nie podoba i nie pasuje :-) - wiem coś o tym, bo kilka w życiu takich dostałem.
Lepiej myśliwiec kup. Nie ma to jak dostać elegancką koszule, która się nie podoba i nie pasuje :-) - wiem coś o tym, bo kilka w życiu takich dostałem.
Hehe, no to z tych pomysłów metodą dedukcji i redukcji to tylko zegarek dostanie :) Zlecę wygrawerowanie jakiegoś napisu i już:
Moim synom w zeszłym roku zamawiałam zegarki Adriatica- fajnie się noszą, dobre zegarki no i cena dobra, a teraz zamówiłam już też szwajcarski, ale innej firmy i koniec z zastanawianiem się nad prezentami, bo mi się mózg zlasuje :)
Wygląda bardzo elegancko. Mogę spytać ile takie cacko kosztowało?
Tu masz linka, do tego sklepu w którym zamawiałam- zegarek 1000 zł kosztował. W zeszłym roku w tym samym sklepie zamawiałam zegarki synom- przyszły w eleganckich oryginalnych opakowaniach, gwarancja, instrukcja , wsio było dołączone, więc se pomyslałam, że nie będę kombinować, zamówię i już. http://zegarownia.pl/zegarek-meski-atlantic-seamove-65356-41-61