Na wyjeździe #31

18 stycznia 2016 18:03 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Magdzie głodna taka,że aż jej ten jęzorek niewyparzony kołkiem staje:):)):)

Też tak myślę, he, hee
18 stycznia 2016 18:05 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Też tak myślę, he, hee :-)

To trzeba dzialac,a nie tylko myslec,bo to jeszcze dwa miesiace bez...
18 stycznia 2016 18:07 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

To trzeba dzialac,a nie tylko myslec,bo to jeszcze dwa miesiace bez...:zawstydzony:

,,,,,,,,,,, mnie 4-rok leci,,,,,,,,:   bez,,,,
18 stycznia 2016 18:09 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

,,,,,,,,,,, mnie 4-rok leci,,,,,,,,::czerwieni sie:   bez,,,,

Cwicz,cwicz malenka,bo jak mowia miesien nieuzywany zanika 
Spadam,bo sie zle skonczy,ponosi juz mnie fantazja 
18 stycznia 2016 18:12
magdzie

Cwicz,cwicz malenka,bo jak mowia miesien nieuzywany zanika :-(:-(
Spadam,bo sie zle skonczy,ponosi juz mnie fantazja :czerwieni sie:

Też spadam, bo jeszcze zapomnę Podopiecznej kolacji zrobic,,,,,,,,,,,
18 stycznia 2016 18:30 / 3 osobom podoba się ten post
My dopiero obiad zjedliśmy. Już się wycwaniłam i przygotowuje go wcześniej, zwłaszcza w te dni, kiedy pdp ma gimnastykę. Dzisiaj wyszliśmy z domu o 13,15 bo dziadek się bał, że jest lód na drodze. No ale Hannover to przecież nie jest jakaś zagubiona mieścina, gdzie się nie odśnieża. Na każdym łuku, bo zakręty to już przemilczę dziadek mówi "vorsicht". Drogi czarne, suche i nie ma się gdzie poślizgać. Wróciliśmy o 17,30 robiąc po drodze zakupy i zaliczając bank pdp. Dobrze, że tylko podgrzać trzeba było ale jestem trochę zmęczona.
18 stycznia 2016 18:31 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

,,,,,,,,,,, mnie 4-rok leci,,,,,,,,::czerwieni sie:   bez,,,,

Oj !!! To po strazakow trza dzwonic
18 stycznia 2016 18:39 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko1

Dostałam ofertę pracy za  1600€ z dużej agencji opiekunczej. Warunki w opisie są dobre ale praca ciężka. Gdybym była bez pracy pewnie pojechałabym. Teraz mogę sobie wybierac i przebierać w ofertach . Obecnie mam więcej  od proponowanej kwoty i nie mam cięzkiego przypadku pod opieką.I nie piszę ,żeby się chwalić, tylko po to ,żeby przekonać Was koleżanki i koledzy ,że warto dobijać sie o swoje.

Tak, Aniu, Ty masz długie lata doświadczenia, pomijam znajomośc jezyka..., ale taka oferta nie jest "codziennością". Ostatnio duzo firm do mnie dzwoni, ja też( szukam krótkich zleceń) i...1350 jest maks:), chcą bardzo czesto z bardzo dobrą znajomością jezyka:) Może nie do tych firm dzwonie :)
18 stycznia 2016 19:09
Z krótkimi zleceniami jest gorzej,jest ich mniej niż tych na 2-3 miesiące Mnie też nie zawsze uda się znaleźć mimo że język dobry
18 stycznia 2016 19:16
Marta

Z krótkimi zleceniami jest gorzej,jest ich mniej niż tych na 2-3 miesiące Mnie też nie zawsze uda się znaleźć mimo że język dobry

Wiem, cos o tym:):)
18 stycznia 2016 19:23 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

To napisz 
My przeczytamy i ocenimy.
Jesli chcesz udostepnic taki artykul szerszemu gronu ludzi nie bedacymi opiekunkami to tez mozesz.Jest internet - portale interia.WP itd i sa tzw.artykuly sponsorowane.
Nie mam pojecia ile to kosztuje,ale tak mozna wydrukowac wszystko.

Ło Jeżuuuu, po takim dictum to w życiu nie napiszę.
Przeczytamy i  ocenimy, brrrr, czarno to widzę.
Mam się napocić, natworzyć a dostanę ochrzan i krytykę.....eeee, tego to tygryski nie lubią.
Poza tym na lapku nie mam Worda ani innego programu. Na szczęście.
To ja wracam do swojej wygodnej jamki i się więcej nie wychylam, trza mi było pysk zamknąć i sie nie odzywać.
18 stycznia 2016 19:27 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Ło Jeżuuuu, po takim dictum to w życiu nie napiszę. :-)
Przeczytamy i  ocenimy, brrrr, czarno to widzę.
Mam się napocić, natworzyć a dostanę ochrzan i krytykę.....eeee, tego to tygryski nie lubią.
Poza tym na lapku nie mam Worda ani innego programu. Na szczęście.
To ja wracam do swojej wygodnej jamki i się więcej nie wychylam, trza mi było pysk zamknąć i sie nie odzywać.:gwizdanie:

a ja lubie jak sie odzywasz
No coz trzeba sie liczyc z krytyka jak chce sie robic kariere w dziennikarstwie
Tygryski to lubia....................no co lubia to lubia ale ze to postac z Kubusia Puchatka to niech zostanie ze brykac
18 stycznia 2016 19:32 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

a ja lubie jak sie odzywasz
No coz trzeba sie liczyc z krytyka jak chce sie robic kariere w dziennikarstwie:-)
Tygryski to lubia....................no co lubia to lubia ale ze to postac z Kubusia Puchatka to niech zostanie ze brykac:-)

Z Kubusia Puchatka najbardziej mi odpowiadał Kłapouchy. Lubię jego filozofię życiową. :)
Okres dziennikarstwa, ale nie pisanego,  mam juz za sobą i nie chcę wracać. Młoda byłam i głupia, teraz za żadne skarby....
Kiepsko płatne, stresujące i ten nielimitowany czas pracy. Jestem leniem a to nie jest robota dla leni. :))))
18 stycznia 2016 19:45 / 9 osobom podoba się ten post
Moja Princesa już w łóżeczku ..
18 stycznia 2016 20:11 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Moja Princesa już w łóżeczku ..:-)

Moja już przed 19 nynała