Magdzie głodna taka,że aż jej ten jęzorek niewyparzony kołkiem staje:):)):)

Magdzie głodna taka,że aż jej ten jęzorek niewyparzony kołkiem staje:):)):)
Też tak myślę, he, hee :-)
To trzeba dzialac,a nie tylko myslec,bo to jeszcze dwa miesiace bez...:zawstydzony:
,,,,,,,,,,, mnie 4-rok leci,,,,,,,,::czerwieni sie: bez,,,,
Cwicz,cwicz malenka,bo jak mowia miesien nieuzywany zanika :-(:-(
Spadam,bo sie zle skonczy,ponosi juz mnie fantazja :czerwieni sie:
,,,,,,,,,,, mnie 4-rok leci,,,,,,,,::czerwieni sie: bez,,,,
Dostałam ofertę pracy za 1600€ z dużej agencji opiekunczej. Warunki w opisie są dobre ale praca ciężka. Gdybym była bez pracy pewnie pojechałabym. Teraz mogę sobie wybierac i przebierać w ofertach . Obecnie mam więcej od proponowanej kwoty i nie mam cięzkiego przypadku pod opieką.I nie piszę ,żeby się chwalić, tylko po to ,żeby przekonać Was koleżanki i koledzy ,że warto dobijać sie o swoje.
Z krótkimi zleceniami jest gorzej,jest ich mniej niż tych na 2-3 miesiące Mnie też nie zawsze uda się znaleźć mimo że język dobry
To napisz
My przeczytamy i ocenimy.
Jesli chcesz udostepnic taki artykul szerszemu gronu ludzi nie bedacymi opiekunkami to tez mozesz.Jest internet - portale interia.WP itd i sa tzw.artykuly sponsorowane.
Nie mam pojecia ile to kosztuje,ale tak mozna wydrukowac wszystko.
Ło Jeżuuuu, po takim dictum to w życiu nie napiszę. :-)
Przeczytamy i ocenimy, brrrr, czarno to widzę.
Mam się napocić, natworzyć a dostanę ochrzan i krytykę.....eeee, tego to tygryski nie lubią.
Poza tym na lapku nie mam Worda ani innego programu. Na szczęście.
To ja wracam do swojej wygodnej jamki i się więcej nie wychylam, trza mi było pysk zamknąć i sie nie odzywać.:gwizdanie:
a ja lubie jak sie odzywasz
No coz trzeba sie liczyc z krytyka jak chce sie robic kariere w dziennikarstwie:-)
Tygryski to lubia....................no co lubia to lubia ale ze to postac z Kubusia Puchatka to niech zostanie ze brykac:-)