Czekałam na Twoją wypowiedz Alinko. JUż nawet miałam prywatnego meila produkowac z zapytaniem. Widzisz, ja chcę lecieć w połowie lutego, więc jak najbardziej szukam last...... Lece na tego szmeterlinga, moze uda sie gdzies pofrunąć :-)
Powiedz mi, dlaczego bywa tak, ze ludzie lecą do hotelu wybranego przez siebie, a na miejscu okazuje sie, ze nie ma dla nich miejsca i są kwaterowani w innym? Czy powodem tego jest to co napisałas wczesniej? Wiesz przy last to ja jeszcze rozumiem, choc nie powinno tak byc. Moi znajomi własnie są w Omanie i zamiast wykupionego Hiltona, wylądowali na kilka dni w środku pustyni w MAriocie. Afera, reklamacja, awanturka.
Potrzebne to komu? 2 lata temu w Turcji miałam podobną sytuację. Po przylocie , późno w nocy okazało sie, że nie ma dla naszej grupy miejsca w hotelu. Byłam z Itaką, dobre biuro wydawałoby się. Moim zdaniem to Itaka zawiodła, nie potwierdzili rezerwacji najwyrazniej. NAs przeniesli zaraz na drugi dzien do własciwego hotelu, ale innych nie. Najlepiej to Alinko będzie, jak Ty mi jakieś Kanary, swoimi ścieżkami znajdziesz:-) wylot może być 14 lutego na 7 do 9 dni. Warszawa, Poznan, Katowice :-), choć do W-wy mam najblizej .

Powiedz mi, dlaczego bywa tak, ze ludzie lecą do hotelu wybranego przez siebie, a na miejscu okazuje sie, ze nie ma dla nich miejsca i są kwaterowani w innym? Czy powodem tego jest to co napisałas wczesniej? Wiesz przy last to ja jeszcze rozumiem, choc nie powinno tak byc. Moi znajomi własnie są w Omanie i zamiast wykupionego Hiltona, wylądowali na kilka dni w środku pustyni w MAriocie. Afera, reklamacja, awanturka.
Potrzebne to komu? 2 lata temu w Turcji miałam podobną sytuację. Po przylocie , późno w nocy okazało sie, że nie ma dla naszej grupy miejsca w hotelu. Byłam z Itaką, dobre biuro wydawałoby się. Moim zdaniem to Itaka zawiodła, nie potwierdzili rezerwacji najwyrazniej. NAs przeniesli zaraz na drugi dzien do własciwego hotelu, ale innych nie. Najlepiej to Alinko będzie, jak Ty mi jakieś Kanary, swoimi ścieżkami znajdziesz