Jeśli chcesz ja dodaję biały ser jeszcze. Zadnego sosu nie podaję już.
Można to jeść także na zimno. Po przekrojeniu nie tylko wygląda modern ale i w smaku wyborne jest.
Jeśli chcesz ja dodaję biały ser jeszcze. Zadnego sosu nie podaję już.
Można to jeść także na zimno. Po przekrojeniu nie tylko wygląda modern ale i w smaku wyborne jest.
Mowisz? Moze to i jest pomysl,bo ja rybe wole bez sosu. Tylko jaki bialy ser tutaj w De bedzie dobry do tego? Polec mi cos bo nie mam pojecia o tychze?
ale czy Ty robisz tę roladę ześwieżej ryby czy z wędzonego łososia. Bo ja mówię o roladzie z wędzonym łososiem.
Tu daję serek "Filadelfia" lub każdy inny o kremowej konsystencji.
Jak z domieszka tunczyka? Mozesz cos blizej? Takiej lazanii jeszcze nie probowalam a lubie ryby wiec chetnie sporobuje? Prosze!! ;))
Po prostu dodaję fragmenty tuńczyka z puszki do lazanii :-)
Z surowego. A to wtedy serka nie dawac?
Ja robię z wędzonego. Piekę tylko szpinak. Potem dodaję serek i wędzonego łososia właśnie i roladę zawijam i na kilka godzin do lodówki.
Jeśli masz przepis bez sera, to zrobiłbym według przepisu mniej więcej.
Na skutek zdjecia Basi48 nabrałam ochoty na pieczone udka,wybieram sie po takowe do aldi.