Zabawa w słówka

11 października 2013 06:34 / 1 osobie podoba się ten post
PARANORMALNY - norma, normalny, para, ara, prom, Roman, lama, Anna, ona, Roma, nora, rola, lany, rano, rap, pora, polny, polar, polarny, palny, lny, nylon, Amon, Ra, Aron, Rom, mol, oralny, Ola, Ala - ZASTRZEGIWANIE
11 października 2013 11:32
adaśq

Kasia, kiś od kiszenia, a kanw(kanwa) to  w przenośni podstawa:) Pozdrawiam.

:):):):)Jestem ,że tak powiem usatysfakcjonowana:)
11 października 2013 13:40 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

PARANORMALNY - norma, normalny, para, ara, prom, Roman, lama, Anna, ona, Roma, nora, rola, lany, rano, rap, pora, polny, polar, polarny, palny, lny, nylon, Amon, Ra, Aron, Rom, mol, oralny, Ola, Ala - ZASTRZEGIWANIE

Danuta, a co to znaczy "zastrzegiwanie" ???
11 października 2013 13:58 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Hm...Pewnie miało być ZASTRZEGANIE,ale żeby słówko było dłuższe,to wyszło Danucie "zastrzegiwanie" :)

nie,zastrzega,natrze,rasta,grzanie,zen,regata,trzewia,trze,na,gaz,Ania
NIEWDZIĘCZNOŚĆ
11 października 2013 15:48 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Co się Myszko czepiasz o takie drobiazgi...? No chciałam dobrze... Rano mi pasowało.., nie wiem czego teraz przestało...? hihihi))))
11 października 2013 19:05 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Co się Myszko czepiasz o takie drobiazgi...? No chciałam dobrze... Rano mi pasowało.., nie wiem czego teraz przestało...? hihihi))))

Czepiać się nie czepiam. I rozumiem, że rano mogło Ci pasowac. Mnie też się tak zdarza, potem przychodzi olsnienie ;-))  Też tak mam. Ranek u mnie t szczególna pora, zwłaszcza jak za oknem ciapie i ciapie. 
13 października 2013 11:26
NIEWDZIĘCZNOŚĆ - noc, widz, nie, dziś, dziewczę, owce, Ewo!, noce, dziw, idę, ość, dno, one, neon, eon, wędzone, część, części, oś, ości - SZYDEŁKOWANIE
13 października 2013 13:59
szykowanie, zadek, dekowanie, deko, zez, zołza, dysza, dysk, dołek, knowania, kołek, konie, kawa, kiełkowanie, kino, kaszka, kawa, kał, kosz,

PIASKARKA
13 października 2013 14:02
SZYDEŁKOWANIE-dysza,nie,wałek,dywan,słonie,nosze,nos,dołek,zadek,Ewa,syk,wok,kładzie,wieko,wiek,łkanie,nasz,nasze,łowy,szał,koła,kołysze POBOJOWISKO
13 października 2013 14:22
PIASKARKA-kara,para,parka,siarka,sika,arka,kra,rak,kask,KIA,kasa,pasiak,psiak,paka,pik,Sara

MATEMATYKA
13 października 2013 15:50
MATEMATYKA - mat, tyka, tym tam, temat, tematy, mama, teka, takt, kat, tak, metka, matka, tka, tkam, mak, makata - POLONISTYKA
13 października 2013 17:49
polon, styk, tyka, polo, lot, lotka, lotto, los, opal, optyka, lis, list, lipa, lalka, laka, kasta, kapa, kasa, kapota, kankan, ton, lotka, lot, nit, nitka,

WINOGRONOWE
13 października 2013 17:49
polon, styk, tyka, polo, lot, lotka, lotto, los, opal, optyka, lis, list, lipa, lalka, laka, kasta, kapa, kasa, kapota, kankan, ton, lotka, lot, nit, nitka,

WINOGRONOWE
13 października 2013 18:04
WINOGRONOWE - ono, grono,wino,ogon,nowe,on,nogi,wigor,oni,wonne,NARZEKAJĄCA
13 października 2013 18:41
NARZEKAJĄCA-rzeka,zając,narzeka,jąka,kara,raca,zen,rana,jak,kraj,jar,Jarek,ranek,akacja,raj,czekaj,kra,raca,ara

MONOPOLISTA