Zabawa w słówka

10 września 2013 16:53
San, tor, ryj, rosa, rana, rano, raj, rasa, rysa, rynna, NATO, Jantar, sanna, nota, nora, nos, orator,
ROZKŁADANY
10 września 2013 17:59
ROZKŁADANY- ład, rozkład, zakład, Dana, zło, Ada, Andy, dna, dno, zdał, zdała, zdany, ryza, rydz, rok, rak, kara, ara, dany, koza, kłoda, ,kał - INDYWIDUALISTA
10 września 2013 21:36
lista,las,sala,lada,lawa,Wala,dudy,dywan,nad,staw,
stawy,wata,tan,tani,niwa,wina,ul,Ula,lud,Iwan,Ala,Alan,
Wanda,dan,siwa,wisi,Wit,dal,stal,Tina,nit,
FATAŁASZKI
10 września 2013 21:41
Fałat, łata, łaska, fiszki, tiki, faza, kaszka, kita, sałata, szał, kłaki, kiła,

SZYBKOŚCIOMIERZ
10 września 2013 21:42
kasia63

lista,las,sala,lada,lawa,Wala,dudy,dywan,nad,staw,
stawy,wata,tan,tani,niwa,wina,ul,Ula,lud,Iwan,Ala,Alan,
Wanda,dan,siwa,wisi,Wit,dal,stal,Tina,nit,
FATAŁASZKI

Staszki,  łaszki, sałata, fasa, sak, szał, szata, ta, tik, kasza, As, kiła, tak, taki, SAT, kita, stał, łata
POSZUKIWANA
10 września 2013 21:46
szuka,wina,kiwa,suka,pokusa,puszka,kasza,kusa,pokusa,wiza,poza,as,Ania,Kasia,pisk,PRZEKOMARZANIE
10 września 2013 21:54
POSZUKIWANA - puszka, kawa, Ania, oszukana, wiano, iwa, nasz, suka, wiosna, ona, Iwan, szok, kosz, pik, piwo, kiszona - powtórzyłam  to niech będzie PRZEKOMARZANIE
10 września 2013 23:44
Ech sorki dziwolag faktycznie ze mnie ten temat nie dla mnie papa:))))))))))))
11 września 2013 02:04
lata, lit, zima, tama,tal, mata, zimna, mina, lama, mat, nit, MAZ, lima

NIEWYSPANIE
11 września 2013 06:45
NIEWYSPANIE - wyspa, spanie, pan, pani, panie, psy, pies, wapnie, pnie, Ewa, Anny, syn, Nysa, wena, inne, inna, inni, NIP, PIN, PIS, wie, pas, as, Anie, piwne - KORONCZARKI
11 września 2013 08:40
koron, on,ona, ono, czar, czara, kara, kora,KOR, raki, rak,kok,oko, kir,Kira, raca, ranczo, Azor, ozor, ozon, co, kicz, zORRO, Rocki, koc, Rico
NIEWSPÓŁMIERNIE
11 września 2013 09:08
NIEWSPÓŁMIERNIE - nie, pół, miernie, wół, łów, Ren, miner, spór, ser, sen, współmiernie, wiem, wór, nerw, wre, rów, winne, Irenie, Ewie - POSTERUNKOWY
11 września 2013 12:08
ster, runo, rowy, rok, terkot, test, pot, kuter, kurkowy, kurek, wykop, seter, sto, sos, punkt, puste, pyry, knot, okop, posterunek, krowy, sok, Ren, petent, pet, ostro, oset, osy,

PIŁOWANIE
11 września 2013 12:31
PIŁOWANIE - ŁOPIAN, PINIA, EWA, ŁAWA, WOŁA, WEŁNA, WINO, WINA, PAW, PIANIE, PIANINO, PIANO, POWAŁA, WOŁANIE, POWOŁANIE, WENA, WANNA, NAWA, NIWA, PIŁA, PAŁA, PŁONIE, WONIE, WIANO.

ABOLICJONISTA.
11 września 2013 15:55
jest, test, set, seta, ta, taca, Bolt, jon, job, caban, boli, nit, tasta,toast, tost, sto, Baj, baja, Bajon, ono, on, ona, stal, nic, Tali, lista, Stalin, lin, lato, Tola
DWUWYMIAROWOŚĆ