Na wyjeździe #36

31 grudnia 2016 20:22 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja chyba tez pójdę spać,usypia mnie nasz serwer,który ładuje każdą stronę około 2 minuty...

Ja mam to samo. Strasznie muli.
31 grudnia 2016 20:22 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja chyba tez pójdę spać,usypia mnie nasz serwer,który ładuje każdą stronę około 2 minuty...

Baaardzo wolno dzisiaj pracuje. Może mnie szlag nie trafi. 
31 grudnia 2016 20:23 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Mam cos na uspokojenie,więc może nie rozwalę lapka ...
31 grudnia 2016 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Oj najwyzej sie na co drugiego kielichtylko zalapiemy
31 grudnia 2016 21:00 / 2 osobom podoba się ten post
ZS pół godziny temu poszła do łóżka ,a DS oburzona,ze ją samą zostawiła przed TV i nic nie powiedziała ,ze idzie spać:):):)O,matko!!!!!Dlaczego i dlaczego...a siedziała bida na klo i spała w najlepsze:)Zaczną na dobre szaleć z petardami o północy to się obudzi.....
31 grudnia 2016 21:07 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

O myszko jaka Ty pięknie wystrojona,jaka Ty ładna,kto Cie tak pięknie ubrał

31 grudnia 2016 21:16 / 1 osobie podoba się ten post
Dziewczynka.z

O myszko jaka Ty pięknie wystrojona,jaka Ty ładna,kto Cie tak pięknie ubrał:-)

Sama się tak wystroiłam, pogrzebałam w wirtualnej szafie 
31 grudnia 2016 21:34 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Sama się tak wystroiłam, pogrzebałam w wirtualnej szafie :-)

Mnie to Szefowa ubrała w swiąteczną czapke bo ja nie wiem jak,ale dziś ma chyba wolne więc pojdę goła taka chyba na impre...
31 grudnia 2016 21:36 / 2 osobom podoba się ten post
Dziewczynka.z

Mnie to Szefowa ubrała w swiąteczną czapke bo ja nie wiem jak,ale dziś ma chyba wolne więc pojdę goła taka chyba na impre...:-)

Dzisiaj golizna jest mile widziana. To też jakby "przebranie" 
31 grudnia 2016 22:04 / 3 osobom podoba się ten post
U mnie jest tak ciepło że siedzę w sukience wełnianej z golfem i w polarku Mam duży pokój i jeden czynny kaloryfer, masę szpar w starych oknach ale co tam. Dzisiaj Sylwester !! Zobaczymy jak długo wytrzymam, do 24oo pewnie nie dam rady.
31 grudnia 2016 22:13 / 6 osobom podoba się ten post
Mycha

U mnie jest tak ciepło :brak wiary: że siedzę w sukience wełnianej z golfem i w polarku :lol2: Mam duży pokój i jeden czynny kaloryfer, masę szpar w starych oknach ale co tam. Dzisiaj Sylwester !! Zobaczymy jak długo wytrzymam, do 24oo pewnie nie dam rady.

Dziś rano i teraz tu jest minus 10!!!!W domu kaloryfery dobrze grzeją i okna tez ok ,ale żeby skwar był to nie.Mnie zawsze ciepło to w podkoszulku urzęduję ale na faję kurtka zimowa:)I na dupke kocyk:)he he
Dziwne te niemieckie chalupy....w jednych lodownia w inych Afryka..
Moja DS tak się rozochociła,że zaczynam żałować ,że żadnego szampana nie mam-może by ją uśpił prędzej:):):):)Śpiewa i klaszcze,wcale o spaniu nie myśli.....Ma kondycję w tym wieku kobieta:)Ja najchętniej już poszłabym w kimono:)
31 grudnia 2016 22:19 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Dziś rano i teraz tu jest minus 10!!!!W domu kaloryfery dobrze grzeją i okna tez ok ,ale żeby skwar był to nie.Mnie zawsze ciepło to w podkoszulku urzęduję ale na faję kurtka zimowa:)I na dupke kocyk:)he he
Dziwne te niemieckie chalupy....w jednych lodownia w inych Afryka..
Moja DS tak się rozochociła,że zaczynam żałować ,że żadnego szampana nie mam-może by ją uśpił prędzej:):):):)Śpiewa i klaszcze,wcale o spaniu nie myśli.....Ma kondycję w tym wieku kobieta:)Ja najchętniej już poszłabym w kimono:)

Orim zwiał, zrobiła się babska impreza. Ja i tak nie wytrzymam do 24oo bo jestem spiochem. Ale żeby żadnego faceta nie było ??? 
31 grudnia 2016 22:22 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Orim zwiał, zrobiła się babska impreza. Ja i tak nie wytrzymam do 24oo bo jestem spiochem. Ale żeby żadnego faceta nie było ??? 

No,faktycznie zrejterowały chłopaki:)Ciuś ciuś,hi hi hi
31 grudnia 2016 22:31 / 4 osobom podoba się ten post
I ja juz bym poszla spac((( alem musze warowac, w najgorszym wypadku jeszcze 2 h., dla mnie to meczarnia , chyba ze poloze sie z dziadkami do lozka , juz mi wszystko jedno , chce spac(((
31 grudnia 2016 22:51 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

I ja juz bym poszla spac((( alem musze warowac, w najgorszym wypadku jeszcze 2 h., dla mnie to meczarnia , chyba ze poloze sie z dziadkami do lozka , juz mi wszystko jedno , chce spac(((

A o której wstajesz jutro ??