W domu #8

13 lipca 2017 11:59 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Dzień dobry się z Wami.

Czas zapitala jak głupi.
Dziś wieczorem wyjazd nad morze.
Co prawda w innym wątku Kasia63 donosi,że mokro i zimno, ja jednak mam nadzieję,że przywiozę słoneczko. Tak przynajmniej mówią prognozy.

Wczoraj zaliczony ginekolog. Wiadomości niby dobre, ale po powrocie znad morza czekają mnie dokładniejsze badania...dla spokojności...

Mam też wizytę chrześniaka. Kuchnia zmodyfikowana, bo on na ścisłej diecie bezglutenowej.
Wczoraj smażyłam naleśniki z mąki bezglutenowej. Ciasto po wyrobieniu wyglądało jak klej do tapet, na patelni też zachowywało się jak ono chciało, ani to porządnie cienko rozlać...
Ale....
Młody wszedł do kuchni i zdziwko: "To są bezglutenowe? Takie fajne? Nawet Oma takich nie umie usmażyć. Ciocia, jesteś mistrzem".

Brawo ja :-)

Dopiero doczytałam kto ma dietę. Bezglutenowa mama ma fajne przepisy http://bezglutenowamama.pl/
13 lipca 2017 20:07 / 7 osobom podoba się ten post
Wczoraj klienta przyniosła mi do firmy wagę łazienkową, żebym wymienił jej baterie, bo źle pokazuje,
Wymieniłem, klientka sprawdziłai mówi, że dalej źle pokazuje, bo ona nie waży 85 kg, że zawyża o 5 kg, powiedziałem, że ja sprawdzę na sobie, bo wiem, że waże 80kg, waga pokazała 75kg (w ubraniu) mówię jej, że waga zaniża o 5 kg, a ona do mnie ze zawyża o 5 kg, więc powiedziałem jej żeby wyżuciłają do śmieci. Dziś rano zważyłem się na swojej -74 kg (bez ubrania) przez ostatnie 5 miesięcy schudłem o 10 kg (chętnie przyjmę od kogoś parę kilo)
13 lipca 2017 20:17 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Wczoraj klienta przyniosła mi do firmy wagę łazienkową, żebym wymienił jej baterie, bo źle pokazuje,
Wymieniłem, klientka sprawdziłai mówi, że dalej źle pokazuje, bo ona nie waży 85 kg, że zawyża o 5 kg, powiedziałem, że ja sprawdzę na sobie, bo wiem, że waże 80kg, waga pokazała 75kg (w ubraniu) mówię jej, że waga zaniża o 5 kg, a ona do mnie ze zawyża o 5 kg, więc powiedziałem jej żeby wyżuciłają do śmieci. Dziś rano zważyłem się na swojej -74 kg (bez ubrania) przez ostatnie 5 miesięcy schudłem o 10 kg (chętnie przyjmę od kogoś parę kilo)

O! to ja parę nie mam ale z 2 mogę chętnie od zaraz oddać
13 lipca 2017 20:17 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Tylko nie od Marty, bo ona to już jak "gęś wyścigowa"już zeszła poniżej 50 kg
13 lipca 2017 20:18 / 1 osobie podoba się ten post
Ann1967

Witajcie, melduje sie z domku...dojechalam na 14..mama czekala z obiadkiem...
Jak dobrze w domku...pozdrawiam...i czas na urlop...

urlopuj kochana! do bólu
13 lipca 2017 20:19 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Ja moge z dwoch piersi swych tak po kg oddac Ci ))))
13 lipca 2017 20:22 / 1 osobie podoba się ten post
Zaostrzyli teraz przepisy odnosnie wagi bagażu podręcznego w samolocie. My z Martą możemy wziąć podwójny bagaż i udawać, że jest "nas jedna" osoba
13 lipca 2017 20:23 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Ja moge z dwoch piersi swych tak po kg oddac Ci ))))

Chętnie przyjmę te piersi :))
13 lipca 2017 20:24 / 1 osobie podoba się ten post
moni.r

O! to ja parę nie mam ale z 2 mogę chętnie od zaraz oddać:-)

no też wezmę :))
13 lipca 2017 20:32 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

no też wezmę :))

To już oddaje
13 lipca 2017 20:37 / 2 osobom podoba się ten post
Jak policzyłem "Moni.r" i pirsi "Magdzie"to wrócę do wagi sprzed (z przed) dwóch miesięcy :)
( niech ktoś mi powie jak piszę się - sprzed, czy z przed)
13 lipca 2017 20:39 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Chętnie przyjmę te piersi :))

Taki chetny jestes?, ale musisz stanik kupic ....sobie)))
13 lipca 2017 20:41 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Ostatni stanik który kupowałem to był 70 C, ale jak trzeba to zmienie :)
13 lipca 2017 20:49 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Ty szczęściara jesteś! bo ja z nóg muszę oddać a tam to by moglo się co powiększyć
13 lipca 2017 20:52 / 2 osobom podoba się ten post
moni.r

Ty szczęściara jesteś! bo ja z nóg muszę oddać a tam to by moglo się co powiększyć:brak wiary:

ale o powiększeniu to mówisz tak u góry ud (to tak patrząc z męskiej perespektywy) :)