Przez grzeczność nie zaprzeczam ha.. ha...
Buziak.
Buziak.
Buziak.
Ja też:):):)Hi hi hi
na Ciebie to juz sil nie mam.
Człowiek sie stara ,pomaga jak może....niewdzięczna istoto,czekaj czekaj ,niech no tylko Ci Aldik zafiksuje...:):):):):)
tak?to czego scarlet przytakujesz?!
Hej.Jakiś czas temu pisałam o kłopotach z prędkością innternetu Aldi talki.Jeśli ma się zmienioną taryfę na 30 dni to i tak prócz długości okresu rozliczeniowego jest coś takiego jak prędkość High speed datenvolumen.Mi ta prędkość kończyła się około po 3 tygodniach i internet zaczynał mulić.Miałam np 17 euro na koncie, 7 dni do końca okresu rozliczneiowego, a każda strona otwierała mi się 5 min.Stracone nerwy....niepoliczalne.A ponieważ każda opiekunka musi dbać o swoje nerwy w tej pracy szczególnie! - postanowiłam coś z tym zrobić.Jeśli tak się stanie, a macie jeszcze pieniądze na koncie aldikowym w ilości 15 euro ( można to sprawdzić w Tarifverwaldung)wystarczy zadzwonić na infolinię aldi 0177-177 1157 z telefonu stacjonarnego babci lub dziadka :-) i powiedzieć konsultantowi, że prędkość się skoczyła i chcecie nową.Pan zapyta o numer telefonu i puk 1 ( trzeba mieć pod ręką te rzeczy) i aktywuje nową prędkość.Każe wyciągnąć stick, za chwilę włożyć i połączyć się z netem i to wszystko.Oczywiście zeżało mi 15 euro z konta na rzecz nowego okresu rozliczeniowego, ale spokój nerwów z powodu mulącego internetu jest bezcenny.:-) Pozdrawiam
ps i nie polecam youtube i innych, ani ściągania plików na komp.To okropnie pożera prędkość i kasę.Lepiej korzystać z filmów nagranych na np dysk zew. kupiony w PL ( takie urządzonko kosztuje około 200zł a ma 500giga pojemności i mieści duuuuuuuużo filmów i innych rzeczy.Podłącza się to maleństwo do laptopa przez kabel usb i można sobie codziennie kino wieczorem urządzać.Trzeba niestety wcześniej te filmy w domu nagrać na dysk, albo poprosić kogoś umyślnego np własne dziecko,albo znajomych,żeby nagrało coś fajnego do oglądania.:-)
Witajcie !!!! Od paru dni walcze z kompami,zalapałam chyba przez uaktualnienie Flash Playera jakiegos robala ,podejrzewam, ze trojana,narazie skanowałam pare razy i inne strony mi sie otwierają a FB za chiny ludowe nie moge otworzyc wyswietla mi sie strona internetowa jest niedostepna -juz nie mam pomysłu co robic..skanowałam malwarebytes i adwcleaner i nic...może ktoś pomoże...
Witajcie !!!! Od paru dni walcze z kompami,zalapałam chyba przez uaktualnienie Flash Playera jakiegos robala ,podejrzewam, ze trojana,narazie skanowałam pare razy i inne strony mi sie otwierają a FB za chiny ludowe nie moge otworzyc wyswietla mi sie strona internetowa jest niedostepna -juz nie mam pomysłu co robic..skanowałam malwarebytes i adwcleaner i nic...może ktoś pomoże...
Tu obiecany link:
http://www.superantispyware.com/
Możesz pobrać Professional Edition -Trial (na 2-3 tygodnie).
Ma w bazie również niektóre trojany.