Internet w Niemczech

25 maja 2014 13:38
Gdzie można oprócz Aldi kupić doładowanie do ALDI TALK?? Do Aldi mam dosyć daleko. W pobliżu Rewe, poczta, lotto i stacja benzynowa. Da się na tankstelli kupić?
25 maja 2014 13:47
steni

Potrzebna szybka rada bo moja koleżanka próbuje doładować o2 wpisuje numer i nić radźcie co zrobić

Na wydrukach są numery przedzielane myślnikami, wpisujemy kod bez tych kresek, może to jest przyczyna?
Ja nie mam zadnych problemów z O2.
25 maja 2014 15:14
scarlet

Na wydrukach są numery przedzielane myślnikami, wpisujemy kod bez tych kresek, może to jest przyczyna?
Ja nie mam zadnych problemów z O2.

Dzięki za radę napisałam jej smsa żeby spróbowała tak zrobić ,ja nie wiem czy tam są myślniki ale wydaje mi się że nie ,bo ona kupiła doładowanie w Salonie o2 i chyba wpisała sam numer  ten stik dałam jej ja miałam go w zeszłym roku latem a może jest nie aktywny?
25 maja 2014 15:31
steni

Dzięki za radę napisałam jej smsa żeby spróbowała tak zrobić ,ja nie wiem czy tam są myślniki ale wydaje mi się że nie ,bo ona kupiła doładowanie w Salonie o2 i chyba wpisała sam numer  ten stik dałam jej ja miałam go w zeszłym roku latem a może jest nie aktywny?

A program o2 ma zaintalowany na lapku?
25 maja 2014 15:42 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Gdzie można oprócz Aldi kupić doładowanie do ALDI TALK?? Do Aldi mam dosyć daleko. W pobliżu Rewe, poczta, lotto i stacja benzynowa. Da się na tankstelli kupić?

Ja kupuje w rewe za 15, 20, 30  na tankstelli tez pare razy kupowalam , kupisz prawie wszedzie,normalnie w aldim nigdy nie kupowalam zapomnialam napisac ze kupuje do e-plusa 
25 maja 2014 16:04
beata

Ja kupuje w rewe za 15, 20, 30  na tankstelli tez pare razy kupowalam , kupisz prawie wszedzie,normalnie w aldim nigdy nie kupowalam :-) :-) :-) :-) :-) zapomnialam napisac ze kupuje do e-plusa 

Tak myślałam ale raz się machnęlam, jak kupowałam w Lidlu dlatego wolę zapytać? Kupilam E-plus Free&Easy za 15 euro i niestety nie da się doładowac Aldika. Pisze że kod wazny do 01.01.3000. Jakby ktoś miał z Lidla i potrzebował to jestem otwarta na propozycje :)

25 maja 2014 19:06
scarlet

A program o2 ma zaintalowany na lapku?

tak ,oczywiście poprosiła jakiegoś niemca żeby jej zainstalował
25 maja 2014 21:21
Proszę o podpowiedź czy ja dobrze myślę czy jednak jestem w błędzie:
Mam internet z ALDI i kupiłam najmniejszy pakiet 150 (mb)na miesiac. Jak sie loguje na ich stronę to mi pokazuje ze wykorzystałam 250 ze 150.
Czy ja muszę dodatkowo coś płacić czy to chodzi o to że jak wykorzystam te 150 to mam tylko wolniejszy internet ale wszystko inne jest ok ??
25 maja 2014 21:45
Mariolan

Proszę o podpowiedź czy ja dobrze myślę czy jednak jestem w błędzie:
Mam internet z ALDI i kupiłam najmniejszy pakiet 150 (mb)na miesiac. Jak sie loguje na ich stronę to mi pokazuje ze wykorzystałam 250 ze 150.
Czy ja muszę dodatkowo coś płacić czy to chodzi o to że jak wykorzystam te 150 to mam tylko wolniejszy internet ale wszystko inne jest ok ??

Ostatnio wykorzystałam ponad 8G z opłaconych 5G.Wszystko grało tylko  duuuzo wolniej.
26 maja 2014 12:43
Dziekuje za odpowiedzi, najbardziej za tą jakże błyskotliwą...
26 maja 2014 13:42
a ja ciągle miałam problemy z tym netem z Aldiego ale kurczę chyba wreszcie się ruszyło i póki co działa, tfu tfu
30 maja 2014 20:10
jaki wgrac sobie darmowy antywirus konczy mi sie norton a nie chce narazie kupowac..prosze ....
30 maja 2014 20:16 / 1 osobie podoba się ten post
Dzięki " Wikipedio" pa 
30 maja 2014 20:21 / 2 osobom podoba się ten post
iwunia

Dzięki " Wikipedio" pa 

30 maja 2014 20:25 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/785/page/7

Zobacz post Emilki z 1grudnia.

No jedna szybsza od drugiej,,normalnie jestem w szoku,,i taka mnie glupawka wziela bo tak sobie was wyobraziłam ciebie i Andree jak siedzicie przy lapku i jak te automaty co wysyłaja różne wiadomości,naciśnij guziczek,,,hehehehheeh normalnie sie uryczalam,bo ja was widze  !!!!,,hehehehehehehe