Potrzebna szybka rada bo moja koleżanka próbuje doładować o2 wpisuje numer i nić radźcie co zrobić
Potrzebna szybka rada bo moja koleżanka próbuje doładować o2 wpisuje numer i nić radźcie co zrobić
Na wydrukach są numery przedzielane myślnikami, wpisujemy kod bez tych kresek, może to jest przyczyna?
Ja nie mam zadnych problemów z O2.
Dzięki za radę napisałam jej smsa żeby spróbowała tak zrobić ,ja nie wiem czy tam są myślniki ale wydaje mi się że nie ,bo ona kupiła doładowanie w Salonie o2 i chyba wpisała sam numer ten stik dałam jej ja miałam go w zeszłym roku latem a może jest nie aktywny?
Gdzie można oprócz Aldi kupić doładowanie do ALDI TALK?? Do Aldi mam dosyć daleko. W pobliżu Rewe, poczta, lotto i stacja benzynowa. Da się na tankstelli kupić?
Ja kupuje w rewe za 15, 20, 30 na tankstelli tez pare razy kupowalam , kupisz prawie wszedzie,normalnie w aldim nigdy nie kupowalam :-) :-) :-) :-) :-) zapomnialam napisac ze kupuje do e-plusa
A program o2 ma zaintalowany na lapku?
Proszę o podpowiedź czy ja dobrze myślę czy jednak jestem w błędzie:
Mam internet z ALDI i kupiłam najmniejszy pakiet 150 (mb)na miesiac. Jak sie loguje na ich stronę to mi pokazuje ze wykorzystałam 250 ze 150.
Czy ja muszę dodatkowo coś płacić czy to chodzi o to że jak wykorzystam te 150 to mam tylko wolniejszy internet ale wszystko inne jest ok ??
Dzięki " Wikipedio" pa
http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/785/page/7
Zobacz post Emilki z 1grudnia.