To gdzie ???
To gdzie ???
A może chcecie zwiedzić Giszowiec lub Nikiszowiec albo do Zoo?
Ja też będę miała mało czasu Basiu, ale może jakoś się zgramy? :))
Kurcze od wczoraj wieczora miałam białą plamę zamiast Opiekunkowa :))))
A może chcecie zwiedzić Giszowiec lub Nikiszowiec albo do Zoo?
Ja też będę miała mało czasu Basiu, ale może jakoś się zgramy? :))
Kurcze od wczoraj wieczora miałam białą plamę zamiast Opiekunkowa :))))
Giszowiec czy Nikiszowiec kuszaca propozycja,jednakże kieruje się trochę egoistyczne moją wygodą ;)
Wszystko,co jest poza centrum jest dla mnie hmmmm kłopotliwe.
Nie,że ja wygodnicka stara baba jestem,ale jako,ze ja niezmotoryzowana, to dla mnie mała wyprawa z kilkoma przesiadkami ( nie mieszkam tez w centrum Gliwic,do dworca tez muszę dojechać).
A jak se pomyśle o drodze powrotnej........
Sorry,jeśli Wam psuję zabawę takim marudzeniem......
Jak się zdecydujecie gdzie chcecie sie spotkać to ja z chęcią dołaczę. W miarę możliwości bo bedę miała ten czas w domu trochę zakręcony. Muszę wiele spraw pozałatwiać. Do tego remoncik w toku :)))
Co do Katowic to tam nie ma gdzie parkować? Jak się człowiek załapie na jakiś płatny parking to i tak lepiej wsiąść w jakiegoś busika czy w autobus. Jak mnie podwożą na dworzec PKS kiedy wyjeżdżam do Niemiec to muszę być o wiele wcześniej. Bo czasem krążymy pół godziny żeby gdzieś zaparkować. Mam wtedy takie nerwy bo niewiem czy zdążę a rodno na placu Wolności to z 10 razy okrążone :(
Nie chciałam juz edytować, bo wcielony mi posta.
Chyba Ty rzucilas propozycję Zoo,czy ogólnie parku slaskiego? Mi to miejsce pasuje.
A co do terminu....tez zapowiada mi się intensywny pobyt w domu i jak juz wspominałam,nie wiem,jak długi...
Czy w tygodniu tez pasuje? Czy raczej myślicie o weekendzie? W tygodniu mniejsze tłumy.....
Jesli chodzi o mnie,może to być miedzy 18-24 maja.
Myślę,ze to juz są jakieś konkrety...
HAAA !!! Spotkanie Śląskiej Sekcji !! Tylko gdzie i kiedy ??? Ja proponuję Katowice, bo to stolica "ślunskiego" ale się nie upieram. Dostosuję się do ewentualnej reszty
Katowice nie są wskazane ;) ze wzgledu na trudności z parowaniem w centrum.....
Padła propozycja,by spotkanie odbyło się w parku śląskim - tez łatwo dojechać,miejsce znane,charakterystyczne.
Nie ma wiec znów co pytać,gdybac,certolic się.
Postanawiam wiec,co następuje....
WTOREK 19 MAJA 2015 SŚS (SPOTKANIE SLASKIEJ SEKCJI) GODZ.17.
PARK ŚLĄSKI ALEJA ŻYRAFY,MIEJSCE - "POMNIK" ŻYRAFY.
HAAA !!! Spotkanie Śląskiej Sekcji !! Tylko gdzie i kiedy ??? Ja proponuję Katowice, bo to stolica "ślunskiego" ale się nie upieram. Dostosuję się do ewentualnej reszty
Mnie odpowiada, zjawię się tylko czy to nie będzie za późno 17.00??? Trochę poklachamy, noc zapadnie i trzeba będzie się do domciu zbierać???
O widzę,że Śląska imprezka się szykuje:))
Bawcie się dobrze dzewczyny i opowiedzcie jak było:)