Prestige 24h Zobacz profil firmy

Zarobki
4 / 5
Warunki umowy
3 / 5
Jakośc obsługi
4 / 5
Dopasowanie oferty
3 / 5
Liczba oddziałów
1 / 5
22 maja 2025 13:56 / 1 osobie podoba się ten post
Nie polecam podejmowania współpracy z tą firmą. Ta firma nie powinna wogole istnieć na rynku pracy ! . Moja mama pojechala do przez tą firmę po skończonej umowie trwała ona miesiąc zjechała mama do domu wywiązała się z swojej pracy jaka miała wykonać a mimo tego pieniądze nie zostały jej wypłacone malo tego musiała wracać na swój koszt bo owa firma nie chciała wysłać busa do mamy . Mam nadzieję że ktoś wkoncu się tą firma zajmie bo nie można tak ludzi oszukiwać !!!
22 maja 2025 18:39
Jadziaaa

Nie polecam podejmowania współpracy z tą firmą. Ta firma nie powinna wogole istnieć na rynku pracy ! . Moja mama pojechala do przez tą firmę po skończonej umowie trwała ona miesiąc zjechała mama do domu wywiązała się z swojej pracy jaka miała wykonać a mimo tego pieniądze nie zostały jej wypłacone malo tego musiała wracać na swój koszt bo owa firma nie chciała wysłać busa do mamy . Mam nadzieję że ktoś wkoncu się tą firma zajmie bo nie można tak ludzi oszukiwać !!!

Ale se czwórek nawstawiali .
Grunt to dobre mniemanie o sobie .
26 maja 2025 12:50
Mleczko

Ale se czwórek nawstawiali .
Grunt to dobre mniemanie o sobie .

Ja jak widzę opinię dodaną przez osobę z jednym czy kilkoma komentarzami i to taką opinię, że no czuć, że to nie autentyk, to tylko się uśmiecham pod nosem, bo większość osób się na to nie nabierze.