Byc moze, ze i mialam, ale gdy sie podwojnie zakluczylas, stracilam mozliwosc wgladu na Twoj profil;(
Zaraz zabieram sie za wysylanie e-bookow w Mobi:)))
Byc moze, ze i mialam, ale gdy sie podwojnie zakluczylas, stracilam mozliwosc wgladu na Twoj profil;(
Zaraz zabieram sie za wysylanie e-bookow w Mobi:)))
Chyba zacznę zazdrościć tym, którzy potrafią czytać e-booki. Ja muszę mieć w łapkach papierową książkę, przewracać karteczki i czuć zapach papieru. Książka w komputerze jest jakaś zimna, nie dla mnie. Wiem, wiem zaraz mnie zakrzyczą e-bookowianki. Ale to moje odczucie.
Ja zabieram grubsze pozycje 2-3 sztuki. W tym przypadku objętość jest ważna. Nie czytam od dechy do dechy, nie łykam ich. Czytam delektując się tekstem, nie za szybko coby się pieronem nie skończyło. I bardzo mi smakuje wtedy czytanie. Po jednym rozdziale, reszta następnym razem. Coś nowego dla mnie ale nie powiem, podoba mi się.
Chyba zacznę zazdrościć tym, którzy potrafią czytać e-booki. Ja muszę mieć w łapkach papierową książkę, przewracać karteczki i czuć zapach papieru. Książka w komputerze jest jakaś zimna, nie dla mnie. Wiem, wiem zaraz mnie zakrzyczą e-bookowianki. Ale to moje odczucie.
Ktos zachwalal "Cesarzowa nocy" oto moja opinia o tej ksiazce... pierwszą przeczytałam z umiarkowanym zainteresowaniem, ale w koncu doczytalam konca. Niestety, kontynuacja powieści E. Stachniak nie wciaga, nie trzyma sie calosci, duzo fabularyzacji powstalej w glowie autorki, nie majacych jednak poparcia w historii, po prostu zle mi sie ja czyta, szkoda na nia czasu, biore sie za inna!
Ktos inny oczywiscie ma prawo do swojej opinii:)
Na komputerze tez nie umiem czytac. Ale z czytnika to juz zupelnie inna sprawa. Doszlo do tego, ze ostatnio juz tylko z Kindla czytam, chociaz mam zapas ksiazek papierowych. Po pro
stu wygodniej jest. Nie musze ksiazki trzymac, kartek przewracac. Kindle sobie lezy, a ja tylko jeden palec mam spod koldry wysuniety i nim strony przewracam. No i moge go wszedzie ze soba zabrac, co z ksiazka jest bardziej klopotliwe. Dodatkowo mam ogromny wybor ksiazek.