I nawet jak widzisz np. sernik to Ci struna nie wisi? :hihi:
Upppsss- moja kolej na głupawkę :-)

I nawet jak widzisz np. sernik to Ci struna nie wisi? :hihi:
Upppsss- moja kolej na głupawkę :-)
Polecam " Brokeback Mountain" z 2005r z nieżyjącym już niestety Hath Ledgerem i wspaniałą rolą Jake Gyllenhaal. Bez obrazoburczych scen , ale i z nie nachalnym przesłaniem.
Mi się nie chce tu oglądać filmów w dzień czy wieczorem, a w nocy to śpię:-)
Jeden dzień w kraju poświęcę sobie na oglądanie, chętnie też obejrzę film, o którym mówicie. Ja muszę mieć duży ekran:-):tanczy:
Sam zacząleś:-)
Ale fajnie że u Ciebie też znacznie lepiej jak za pierwszym razem ,wrócisz znów?
A ci co czasami ?:hihi:
Jeden dzień w kraju poświęcę sobie na oglądanie, chętnie też obejrzę film, o którym mówicie. Ja muszę mieć duży ekran:-):tanczy:
Ale fajnie że u Ciebie też znacznie lepiej jak za pierwszym razem ,wrócisz znów?
https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,trzylatek-na-parapecie-siedem-pieter-nad-ziemia-przerazajaca-sytuacja,297204.html
Q.......rna, co sie dzieje ? Czyż to zadymione,skazone,cuchnące powietrze w głowach ludziom poprzewracało ? napady,zabóstwa i oszustwa . Ludzie schodzą na psy ( nie ja to powiedzenie wymysliłam ). I tylko demonstracje ( nie mylić z monstrancją ) i te wypowiedzi klechów zboczonych ( ideowo, żeby nie było ) Ja piernicze, skąd tyle nienawisci w ludziach w dodatku katolikach .Poszukam sobie takiego kościoła gdzie służy ( pracuje ) prawdziwy duszpasterz i tam będę uczestniczyła w życiu parafialnym . W żadnym innym kościele moja ręka nic na tacę nie połozy .:strzela z bicza:
Jakby opodatkować każdego "katolika" dopiero by się wtedy okazało.ilu jest ich naprawdę. To i księża by sutanny pozrzucali. :smiech3:
Ja odwrotnie, w domu rzadko łapka otwieram, tv do usypiania zażywam. Do kina z wnukami obowiązkowo. Ale na wyjeździe filmy to już nawyk i odskocznia dla mnie. Uwielbiam. A teraz Wszystkim dobrej nocy i niech nam pełnia księżyca planów nie pokrzyżuje.:dobranoc1: