A gdzie ty kupujesz śpilki w rozmiarze 36 ?? Bo w sklepach z obuwiem dziecięcym przeciez nie ma :-)

Albo Wojas albo Lasocki, od nich te 36 jakieś większe
A gdzie ty kupujesz śpilki w rozmiarze 36 ?? Bo w sklepach z obuwiem dziecięcym przeciez nie ma :-)
No tak zaczęło się :-)
1- nos numer 5,7,1
2- rozmiar buta 36,38,40
3- teraz będzie rozmiar BH? albo obwód bioder:zaskoczenie1:
A panowie czytają :hihi:
No to sie dobiłam. Z Budki Suflera na Dżem przeszłam :slucha muzyki: Akurat padło na "List do M" :placz3:
https://www.youtube.com/watch?v=xtSswXLa-TQ
I myślą sobie-qrcze, fajnie na tym Forum. Jest w kim przebierać :smiech3:
Zwłaszcza ta trzecia emotikoka jest suuuuuper:ucieka::smiech3:
Odpuściłam ciacho, kupiłam w Edece zielone oliwki z czosnkiem na wagę 200 g już ich prawie nie ma ,bardzo je lubię lepsze niż czekolada:-)i nie tuczą a jakie zdrowe
Potwierdzam pyszne są ale czekalady nie zastąpią :zawstydzony:
Ja jestem dumna z siebie. Odkad tutaj jestem.cxyli od 20 stycznia zero czekolady, ciasteczka itp. Nie przeczę pokusa jest ale NIE!!! Nawet nie kupuje żeby coś tak zabrać do Pl bo po pierwsze jeszcze mam czas a po drugie miałabym to w pokoju oby mnie kusiło. Ale powiedziałam sobie , że trzeba "sobie koryto przykrucić" i tego się trzymam. :-:yahoo: I efekty są nie powiem nawet w postaci mniejszego BH :smiech2: no się luźno zrobiło. :super1:
Nawet fajnie minął.Do poludnia myłam okna,pichcilam zrazy:gotowanie1: ale za to po południu Piotruś zabrał mnie do Rossmana:zespol muzyczny1:,oczywiście wykorzystałam na maxa Jego dobre chęci :misiu:.No i na koncie wyplata jest,więc alright :radosc1:.No,a teraz zabieram się za angola,bo jak to mówią-trening czyni mistrza,a ja w dodatku zainstalowałam sobie wkurzajace przypomnienie :ogladam tv: i to ono mobilizuje mnie do ćwiczeń.Tylko,że akurat nauka tego sprawia mi przyjemność:pisze na forum:
Ja jestem dumna z siebie. Odkad tutaj jestem.cxyli od 20 stycznia zero czekolady, ciasteczka itp. Nie przeczę pokusa jest ale NIE!!! Nawet nie kupuje żeby coś tak zabrać do Pl bo po pierwsze jeszcze mam czas a po drugie miałabym to w pokoju oby mnie kusiło. Ale powiedziałam sobie , że trzeba "sobie koryto przykrucić" i tego się trzymam. :-:yahoo: I efekty są nie powiem nawet w postaci mniejszego BH :smiech2: no się luźno zrobiło. :super1:
Trzeba kupic czekoladke , polozyc w pokoju i cwiczyc silna wole .:-)