Koronawirus

20 marca 2020 11:17 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Werska to bardziej na ministra sportu by się nadawała albo do instytutu pamięci narodowej bo rzeczy z dawnych czasów kolekcjonuje :-)

Ja mogę te i zaopatrzenia- bo lubę jeść, rowerem pojeździć i  te rzeczy z dawnych czasów!
Pani prezes władna przecież zatwierdzić..
20 marca 2020 11:17 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Oooo, dawać go . Bo tu nic nowego nie trzeba , potrafi ? potrafi !!!!!!!!!!

Dawać do gara 
20 marca 2020 11:19 / 4 osobom podoba się ten post
Werska

Ja mogę te i zaopatrzenia- bo lubę jeść, rowerem pojeździć i  te rzeczy z dawnych czasów!
Pani prezes władna przecież zatwierdzić..

Nie ma tak dobrze. Każdy by chciał jakieś stanowisko a nie jeden cała wladze by zagarnął. Musi być sprawiedliwie 
20 marca 2020 11:19 / 7 osobom podoba się ten post
Kika67

Oskar minister od kwarantanny  :-) bo nikogo 
do domu nie chce wpuśc :-)

Dowiedziawszy sie o mojej interwencji w agencji co do odwiedzin w tym domu nikt ze mna nie rozmawia juz.
Powiedziano mi dzisiaj ze mam nie przesadzac. Jestem mlody to wyzdrowieje szybko.
Juz nie dyskutuje z nimi ani z agencja bo to nie ma sensu. Szkoda moich nerwow i zdrowia.
A moj zmiennik nadal za plecami knuje zeby szybciej nawet teraz przyjechac bo twierdzi ze siedzi w domu i "traci pieniadze".

20 marca 2020 11:22 / 4 osobom podoba się ten post
Oskar

Dowiedziawszy sie o mojej interwencji w agencji co do odwiedzin w tym domu nikt ze mna nie rozmawia juz.
Powiedziano mi dzisiaj ze mam nie przesadzac. Jestem mlody to wyzdrowieje szybko.
Juz nie dyskutuje z nimi ani z agencja bo to nie ma sensu. Szkoda moich nerwow i zdrowia.
A moj zmiennik nadal za plecami knuje zeby szybciej nawet teraz przyjechac bo twierdzi ze siedzi w domu i "traci pieniadze".

Ja bym się tylko cieszyła z tej sytuacji 
Oskar wczoraj widziałam ofertę dla opiekuna za 1700 euro na 3-4 tygodnie. To czym Ty się martwisz? 
20 marca 2020 11:23 / 5 osobom podoba się ten post
Kika67

Grabowiec to tajne służby mógłby poprowadzić bo on taki tajemniczy :-)

Dobry pomysł bo ucho w awatarze ma  czyli podsłuch włączony 
20 marca 2020 11:25 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dobry pomysł bo ucho w awatarze ma  czyli podsłuch włączony :smiech3:

Żaden podsłuch. Służby specjalne to się nazywa 
20 marca 2020 11:29 / 5 osobom podoba się ten post
Kika67

Grabowiec to tajne służby mógłby poprowadzić bo on taki tajemniczy :-)

Tylko nie wiadomo jak on z alkoholem . Tajniak , er muss viel trinken .        
20 marca 2020 11:41 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dobry pomysł bo ucho w awatarze ma  czyli podsłuch włączony :smiech3:

To taki widoczny tajniak, jak w realu 
20 marca 2020 12:02 / 7 osobom podoba się ten post
tina 100%

Luke na prezydenta ! Jedyna czynna i uczynna męcizna tu :-)

Taa, nawet dla Was zmieniłem swój "imidż" 

20 marca 2020 12:04 / 5 osobom podoba się ten post
Kika67

Ja bym się tylko cieszyła z tej sytuacji :przytul aniola:
Oskar wczoraj widziałam ofertę dla opiekuna za 1700 euro na 3-4 tygodnie. To czym Ty się martwisz? 

Ja sie niczym nie przejmuje zupelnie.
Kika dla mnie pieniadze nie maja w zyciu zadnego jakiegokolwiek znaczenia.
Pracuje od prawie 3 lat w opiece i ta praca i pobyt dala mi miedzy innymi to ze jestem zupelnie wolny od potrzeby posiadania czegokolwiek oprocz zdrowia i czegos do jedzenia.
Stanąlem gdzies z boku tego konsumpcyjnego swiata.
Z drugiej strony moge sobie na to pozwolic nie posiadajac dzieci, zony i zoboowiazan.
Gdzie bede jutro?tez mnie to nie zajmuje zbytnio.
Dlatego na mnie teraz nie mam bata.
Jedno slowo za duzo, biore walizki i wychodze.
20 marca 2020 12:09 / 4 osobom podoba się ten post
Oskar

Ja sie niczym nie przejmuje zupelnie.
Kika dla mnie pieniadze nie maja w zyciu zadnego jakiegokolwiek znaczenia.
Pracuje od prawie 3 lat w opiece i ta praca i pobyt dala mi miedzy innymi to ze jestem zupelnie wolny od potrzeby posiadania czegokolwiek oprocz zdrowia i czegos do jedzenia.
Stanąlem gdzies z boku tego konsumpcyjnego swiata.
Z drugiej strony moge sobie na to pozwolic nie posiadajac dzieci, zony i zoboowiazan.
Gdzie bede jutro?tez mnie to nie zajmuje zbytnio.
Dlatego na mnie teraz nie mam bata.
Jedno slowo za duzo, biore walizki i wychodze.

Takie decyzję należy podejmować rozważnie 
To, że nie masz żony i dzieci nie znaczy, że nie zależy Ci na nikim i niczym. Dbaj o siebie, zdrowia Ci życzę 
20 marca 2020 12:13 / 2 osobom podoba się ten post
W szpitalu w Łańcucie zmarła szósta osoba zakażona koronawirusem. To 27-letnia kobieta, która była w stanie ciężkim. Liczba wszystkich zakażonych osób w Polsce zwiększyła się o 11 i wynosi teraz 378.
Ministerstwo Zdrowia poinformowało o 11 nowych przypadkach zakażenia koronawirusem, potwierdzonych pozytywnym wynikiem testów laboratoryjnych. Potwierdzone przypadki dotyczą: 3 osób z woj. lubelskiego, 3 osób z dolnośląskiego, 2 osoby z woj. wielkopolskiego oraz po 1 osobie z woj. podkarpackiego, podlaskiego i małopolskiego. 
"Jednocześnie z przykrością informujemy, że w szpitalu w Łańcucie (woj. podkarpackie) zmarła szósta osoba zakażona koronawirusem. To 27-letnia kobieta, która była w stanie ciężkim" - napisano na Twitterze resortu zdrowia. W sumie liczba osób zakażonych koronawirusem: 378/6 (wszystkie pozytywne przypadki/w tym osoby zmarłe).

— Ministerstwo Zdrowia (@MZ_GOV_PL) March 20, 2020

20 marca 2020 12:16 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

W szpitalu w Łańcucie zmarła szósta osoba zakażona koronawirusem. To 27-letnia kobieta, która była w stanie ciężkim. Liczba wszystkich zakażonych osób w Polsce zwiększyła się o 11 i wynosi teraz 378.
Ministerstwo Zdrowia poinformowało o 11 nowych przypadkach zakażenia koronawirusem, potwierdzonych pozytywnym wynikiem testów laboratoryjnych. Potwierdzone przypadki dotyczą: 3 osób z woj. lubelskiego, 3 osób z dolnośląskiego, 2 osoby z woj. wielkopolskiego oraz po 1 osobie z woj. podkarpackiego, podlaskiego i małopolskiego. 
"Jednocześnie z przykrością informujemy, że w szpitalu w Łańcucie (woj. podkarpackie) zmarła szósta osoba zakażona koronawirusem. To 27-letnia kobieta, która była w stanie ciężkim" - napisano na Twitterze resortu zdrowia. W sumie liczba osób zakażonych koronawirusem: 378/6 (wszystkie pozytywne przypadki/w tym osoby zmarłe).

20 marca 2020 12:21 / 5 osobom podoba się ten post
dorotee

Moja też nic , ja dzwoniłam:strach na wroble: teraz widziałam na FB . Post odnośnie dezynfekcji busów itp . Do rodzin pdp wysłali maila jakie podjęli działania .

Dezynfekcja busów to dla kierowców jest robiona a przy okazji dla opiekunek. Czyli dwa w jednym. Bo nie wyobrażam sobie aby kierowcy chcieli jeździć w kólko w tych "trędowatych" busikach.

Tak się rozpisaliście że trudno mmi zaległości nadrobić