Jak minął dzień 10

12 grudnia 2020 14:00 / 4 osobom podoba się ten post
I znowu pech... 

Może mi Gusia albo inna koleżanka kupi i prześlę perfiumy kurierem? 
A nie chce mi się tak długo w kolejce stać 

12 grudnia 2020 14:15 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

I znowu pech... 

:nerwowy::smiech3:

Może mi Gusia albo inna koleżanka kupi i prześlę perfiumy kurierem? :pisanie na forum::smiech2:
A nie chce mi się tak długo w kolejce stać :gwizdanie::lol3:

Ja to bym coś przytargała z wystawek .
Lubie takie fanty.  
Ostatnio 3 worki maskotek wzięliśmy spod kontenera ,dla piesów. A kiedyś za biedronką różne warzywa. Dobre jeszcze. 
?
12 grudnia 2020 14:26 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

I znowu pech... 

:nerwowy::smiech3:

Może mi Gusia albo inna koleżanka kupi i prześlę perfiumy kurierem? :pisanie na forum::smiech2:
A nie chce mi się tak długo w kolejce stać :gwizdanie::lol3:

Powiedz tylko jakie te parfuny mają być, a wyślę przez gońca 
Czy sama mogę zdecydować co do Ciebie pasuje?
Fotę widziałam przecież 
12 grudnia 2020 16:51 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Powiedz tylko jakie te parfuny mają być, a wyślę przez gońca :-)
Czy sama mogę zdecydować co do Ciebie pasuje?
Fotę widziałam przecież :oczko:

No ba... Dzięki, wierzę, że będę zadowolony
12 grudnia 2020 16:52 / 2 osobom podoba się ten post
I jeszcze ... Niemcy górą, ale jutro w drużynówce powalczymy
12 grudnia 2020 21:29 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

I jeszcze :narty:... Niemcy górą, ale jutro w drużynówce powalczymy:flaga Polski:

Dokładnie 
12 grudnia 2020 21:33 / 6 osobom podoba się ten post
Pozdrowienia dla was zasyłam z mojego rozowego slodkiego pokoiku  i od slodziaszka kotełka tez   Sącze winko z niemieckich winnic
(a kupilam ich 4 biale,rozowe,czerwone i 1 czerwone specjał Bayernu )i  luksusuje sie w moich apartamentach     
Milego wieczorka opiekunkowo
13 grudnia 2020 17:48 / 2 osobom podoba się ten post
No właśnie powoli, nawet bardzo. Jak to jest że te ostatnie dni tak się wleką? 
13 grudnia 2020 17:57 / 5 osobom podoba się ten post
Niby to 3.miejsce, ale pozostał niedosyt. By zostać mistrzem świata, potrzeba było Kubackiemu dwóch skoków, a Stochowi pierwszego skoku, o odległości równej skokom Stękały czy Żyły. Trudno. Z drugiej strony cieszmy się, bo gdyby Austriacy startowali w optymalnym składzie, to i na podium by nas nie było. 
14 grudnia 2020 15:54 / 3 osobom podoba się ten post
Ten ostatni dzień mija miejscowości o działaniu całkiem sprawnie (może dla tego zostawiam sobie robotę na ostatni dzień? Byłe byłoby cosik do roboty?)  wszystko wypucowana (tak myślę?, na pełniąca nasz pokój, łazienka, kuchnia). W czwartek jakby cosik mimo wszystko mi utknęło przychodzi tur czynią ( a przecież roboty też nie będę jej zabierać. Będę człekiem choć raz  ) . Byłe tak dalej na psa urok to już mnie wtorek znajdzie, zmienniczka ma być całkiem wcześnie, a razem ?? to zawsze raźniej. Najczęściej trafia na tę sympatycznego,  mam nadzieję że teraz też tak będzie. Na spacer ku kupiła m parę pierdół świątecznych żeby dziewczynie było miło ( jakość tak mam że lubię cosik od siebie dać) 
14 grudnia 2020 16:03 / 3 osobom podoba się ten post
Jak ją kocham Autokorekte. Przed wysłaniem nie sprawdziłam i teraz się bawić z tekstem 
14 grudnia 2020 16:12 / 1 osobie podoba się ten post
pulpecja86

Jak ją kocham Autokorekte. Przed wysłaniem nie sprawdziłam i teraz się bawić z tekstem :lol1:

No zobacz, nie wiem jaką platą pisałaś,ale wszystko zrozumiałam 
Ja pierwszy raz nie zostawiam zmienniczce niczego na naszym piętrze,co by jej miło było. Jeszcze by pomyślała że zapomniałam o tym, jak się w stosunku do mnie zachowała po ostatniej zmianie. A poza tym mówiła kiedyś, że zawsze w BN chce pracować, bo nie lubi świąt. 
14 grudnia 2020 16:14 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

No zobacz, nie wiem jaką platą pisałaś,ale wszystko zrozumiałam :-)
Ja pierwszy raz nie zostawiam zmienniczce niczego na naszym piętrze,co by jej miło było. Jeszcze by pomyślała że zapomniałam o tym, jak się w stosunku do mnie zachowała po ostatniej zmianie. A poza tym mówiła kiedyś, że zawsze w BN chce pracować, bo nie lubi świąt. 

Jak lubi to niech ma jak ? chyba po swojemu pisałam, albo po takiemu że każda opiekunka czy opiekun zrozumie :) 
14 grudnia 2020 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień minął szybko no i fajnie.Postawilam na swoim i poszłam na zakupy,narodu tyle, że czekałam w kolejce na Einkaufswagen.Jak się dopchalam,to spocona,z maską prawie na oczach i kartką w dłoni szukałam tego,co mi potrzebne.Szybki obiad,potem kimanko,a po południu, żeby zająć czymś głowę, przebrałam sobie pościel i zachaczylam o okna w kuchni.Wiem,to nie należy do moich obowiązków,ale tutaj spędzam większość czasu i aż pojasnialo-zawsze milej.Jutro mam zamiar przygotować pierogi z kapustą i grzybami.Zamroze je potem.Senior powiedział tylko-rob,jak masz ochotę.No,niezbyt zachęcające,ale sama już cieszę się na myśl o namiastce Świąt.A tak,to rozmyslam-co nas czeka od środy.Ale trzeba myśleć pozytywnie ?, choć to nie łatwe.
15 grudnia 2020 11:53 / 3 osobom podoba się ten post
No więc ją się w tym tomiku z Wami i przywitał i pożegnanie zarazem. (Trzeba przecież ekonomiczno ergonomicznym być)  zmienniczka się zjawiła punktu al nie, teraz kima ( a niech se pośpi, na zdrowie).  Tym co zostają na święta na niemieckiej ziemie życze tak od serducha wszystkiego naj, naj, naj (sami wiecie czego potrzebujecie) , żeby te święta mimo wszystko były radosne, na tyle na ile jest to możliwe. Tym co mają jeszcze kilka dni ssyłki (Hi Hi) żeby bez problemu, i szybko dni leciały. Tym co jak ją wracają to życze szerokiej i spokojnej drogi. Tego życze Wam moje pereł kiedy, ją Jarząbek.