Powitajki przy kawie 63

13 listopada 2020 10:29 / 3 osobom podoba się ten post
a skoro dziś 13 tego to moj i dziadka szczesliwy dzien bedzie bo my urodzeni 13 tego!! ja i Dziadek  
13 listopada 2020 10:41 / 6 osobom podoba się ten post
Cześć. Zalatanam  Dopakowuje się, przepakowuję, coś tam dokupię. Dziadek się przeje w międzyczasie i trzeba mu herbatki zrobić. Nie wiem gdzie on to jedzenie mieści- chudy jak szczapa.
Spotkamy się kiedyś w Gołębiewskim, jak sie skończy to covidowe sajse 
Goście już się cieszą :)
;ab_channel=StevedeLosta">;ab_channel=StevedeLosta
Znowu nie można filmiku wkleić 
Na fejsie jest
https://www.facebook.com/zbigniew.wita.77/videos/431573431168813

13 listopada 2020 15:19 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Witaj,dotrzyj szybko i bezpiecznie :-)

Dojechalam..5.5 godz. Super!
13 listopada 2020 15:21 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Witaj, witaj:aniolki: Dojedź tam szczęśliwie:-)

Witaj
13 listopada 2020 15:35 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Dojechalam..5.5 godz. Super!:-)

O,to blisko masz do pracy. Super! Witaj na pokładzie 
13 listopada 2020 17:43 / 4 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór  Dziadek tak mnie dzisiaj wkurzył, że myślałam nad sposobem uduszenia go  Ale jakoś, takoś przeszło mi. Oczywiście nie od razu. Ufff.... Jeszcze 3 tygodnie wytrzymam z nim 
U mnie się nawet pogoda poprawiła i przez najbliższe 2 dni ma być ładnie. Chyba z tego powodu porządki przesunę na poniedziałek, bo ma zacząć znowu ciapać. Lepiej chyba wyjśc z domu połazić sobie. 
13 listopada 2020 18:00 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

5,5 godzin !!! Wstydziłabyś się, co to za podróż !? 
13 listopada 2020 18:02 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

5,5 godzin !!! Wstydziłabyś się, co to za podróż !? :hihi:

I to jest jeden z powodów  że  tu wróciłam...
13 listopada 2020 19:06 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

I to jest jeden z powodów  że  tu wróciłam...:-)

Zazdraszczam. Cały czas chcę porzucić obecnego dziadka, niech no tylko tę podróż ok. 5,5 godziny znajdę  Bo dobija mnie ta odległość. Zobaczymy...
14 listopada 2020 07:10 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Witam sobotnio. Weekend zawsze się mi tutaj dłuży ale moze jakoś przetrwam. Potem jeszcze tylko 3 takie weekendy i koniec.  Wszystkim spokojnego i szybkiego dnia jak błyskawica. A na początek kawkę zostawiam. Częstujta się. 
14 listopada 2020 07:20 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim dzięki Dusiu, kawka zawsze lepiej smakuje w miłym towarzystwie 
14 listopada 2020 07:33 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry! Ja również poproszę  kawkę  Zaraz przejmuję  zmianę.. Jedną koleżanka  opiekunka przyjechała  w nocy  na inną  sztelę. Tu pracujemy w systemie dwójkowym  Znamy się, obowiązki też  znam...a więc  do roboty!Miłego weekendu życzę koleżanki  i koledzy 
14 listopada 2020 07:36 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

A ja się ucieszyłam że tym razem tylko 10h jechałam, no masz szczęście dziewczyno 
14 listopada 2020 07:39 / 2 osobom podoba się ten post
marta74

Dzień dobry wszystkim :chaplin:dzięki Dusiu, kawka zawsze lepiej smakuje w miłym towarzystwie :kawa1::kawa:

A mi najlepiej w domu, z mojego kubeczka a jeszcze jak robi mi ja moje kochanie ? to już jest najlepsza. 
14 listopada 2020 08:07 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Wam, noc mi przeleciała na czuwaniu i ciągle mi się wydawało że ćwierka telefon, ale z domu brak wiadomości i to jest dobra wiadomość. Zaraz wybudzam Fraucie, bo jedzie do przedszkola, a my z pdp-nym zajęcia w podgrupach Dziadek do ja do miasta, a potem jakieś ciasto pewnie upiekę. Moja nowa koleżanka wyjeżdża w przyszłym tygodniu i ciekawa jestem jej zmienniczki, bo my raczej za wiele wspólnych tematów nie mamy, ale jestem jej wdzięczna bo pokazała mi skróty i fajne dróżki spacerowe. Przeważnie miałam tak jak Dusia nudne weekendy, a tu miła odmiana, nie chcę zapeszać ale w tym miejscu czuję się naprawdę dobrze. Dziadki lubią być razem i czasami jak tak wtargnę do ich światka, to mam wrażenie że im przeszkadzam. Aż się boję myśleć co to będzie jak jednego zabraknie. Na razie mają się dobrze i niech tak jak najdłużej zostanie. Miłego dnia dla Was