Nie wiem co przyjmujesz:lol1: ale chętnie spróbuję :super:

Miłego dnia wam życzę.
Ja też, ja też !! Dzisiaj wybitnie mi się przyda :lol2:
Wiadomosc z ostatniej chwili...1 z misji zostala dzis zaliczona:wysledzilam niezidentyfikowanego osobnika(kocurro) kręcił sie po ogródku pewnie probowal nadac mi sygnal:lol2: o dziwo i on znal szyfry jezykowy i zwabiony miseczka z arszenikiem w srodku ,podszedl do mnie poczym zostal unieruchomiony w moich mackach i zostal przetransportowany i uziemiony na troche w chacie:lol1: ,przeprowadzilam tajne eksperymenty(miziania,smyranie,drapanie,turlanie,podrzucanie,krecenie nim wkolko) niestety nic nie chcial mowil dlaczego zwiaduje moje tereny ogródkowe i ucieka.:rozmysla: po przeslychaniach zostal wypuszczony by nastepnym razem zznow go złapać i przesluchac nieeeeco dluzej:lol3:
Jeedna z wielu misji zostala wykonana:zwyciezca: ahoj!
Wszystko , wszystkim, ale napisz qrka jak kotem w kółko kręciłaś sadystko jedna:lol3:
Zaszyfrowana odp. To : tylko odpowiednia ilosc snu,podwójnej mocnej kawy z mlekiem i cukrem,3 kromale z nutela,radio bayern 3 i power w pierwszej fazie kobiecego cyklu:gwizdanie:
Odp prawdziwego agenta:lata na miotle: to:
Odpowiednia dawka alkoholu na noc ktora zmuli nawet dzikiego dzika,do kawy specjalne proszek na promieniujący, radioodbiornik w 8 D(5 to przezytek) I zestaw specjalnych środków wplywajacych na osrodek mózgowy :smiech3::smiech2: to wszystko lecz na maly początek starczy ahoj
Dzień dobry. Mrozik juz sobie poszedł w inne rejony, postraszył nas przez dwie nocki. Nie wyspałam sie dzisiaj i nie chce mi sie chcieć :-( Najchętniej zakopałabym się pod kołderką. Brakuje mi swobody typu "wolnoć Tomku w swoi domku". No i coraz częściej siegam w strone słodyczy.
Miłego dnia wam życzę.
Czy już po pauzie, czy zdaje mi się tylko? Jesli jeszcze komara dusicie to mogę wam zrobić :kawa1: x 40, ale wirtualnie.
Oszczędzać trzeba :lol2: