Dowcipy i anegdoty 7

06 lutego 2025 22:39 / 2 osobom podoba się ten post
izabelaf

BESTY.pl

wypisz wymaluj mój Bambo
28 lutego 2025 11:40 / 4 osobom podoba się ten post
Odmuliłam sie :) Na szybko taki żarcik :) 
28 lutego 2025 12:07 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

28 lutego 2025 17:12 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Miała tylko wystraszyć a nie uśmiercić 
28 lutego 2025 18:36 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Miała tylko wystraszyć a nie uśmiercić :wysmiewa:

Ano :) Pogoniła mu kota na amen 
06 maja 2025 11:55 / 1 osobie podoba się ten post
Znalazłam fajny temat. Można się pośmiać
06 maja 2025 11:56 / 2 osobom podoba się ten post
Tego jeszcze nie widziałam
06 maja 2025 12:01 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dla internetowych dooopoklepaczy i tym podobnych . Tylko nie gryzć bo znowu zwieje przez okno :) 
Dla żądnych krwi...kaszanke w Aldiku za 0,99 eur prosze sobie kupic ;) 

Rozbawił mnie twój komentarz do tego memika, płaczę Czasami trzeba zrobić sobie przerwę od poważnych życiowych spraw, pośmiać się trochę. Brzuch mnie boli ze śmiechu.
06 maja 2025 12:42
06 maja 2025 12:42 / 1 osobie podoba się ten post
06 maja 2025 12:44
Gusia29

:smiech3::smiech2::smiech3:

06 maja 2025 16:43 / 2 osobom podoba się ten post
Anetaaa

Rozbawił mnie twój komentarz do tego memika, płaczę :smiech2: Czasami trzeba zrobić sobie przerwę od poważnych życiowych spraw, pośmiać się trochę. Brzuch mnie boli ze śmiechu.

Ja tam w ogóle nie jestem poważna. Czasem jadę na takim przypale , że i w Bildzie tego nie grali czy innym filmie :)
Od razu dzin dybry forum. Dzięki temu że pracuje na umowę i wszystko mają w systemie i się nie zwieje, przyszło pismo z SVA z obliczonym zwrotem za zapłacone składki na kasę chorych za 2024 rok. To mi się tu podoba w tym kraju, że rzetelnie w elegancki sposób poinformują delikwenta o tym czy tamtym do skrzynki pocztowej
 Mianowicie przyszedł list z kantonu z kodem QR prosto do indywidualnego formularza. I tak mi się micha cieszy bo z obecnej pracy jestem zadowolona jak z żadnej innej. Nie będę takiego przypalu robić i wstawiac zdjęć z tego listu , bo w głowie mam jeszcze dobrze , to jakby ktoś nie wierzył że tu tak jest - zapraszam na priv   😄
06 maja 2025 19:06 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ja tam w ogóle nie jestem poważna. Czasem jadę na takim przypale , że i w Bildzie tego nie grali czy innym filmie :)
Od razu dzin dybry forum. Dzięki temu że pracuje na umowę i wszystko mają w systemie i się nie zwieje, przyszło pismo z SVA z obliczonym zwrotem za zapłacone składki na kasę chorych za 2024 rok. To mi się tu podoba w tym kraju, że rzetelnie w elegancki sposób poinformują delikwenta o tym czy tamtym do skrzynki pocztowej
 Mianowicie przyszedł list z kantonu z kodem QR prosto do indywidualnego formularza. I tak mi się micha cieszy bo z obecnej pracy jestem zadowolona jak z żadnej innej. Nie będę takiego przypalu robić i wstawiac zdjęć z tego listu , bo w głowie mam jeszcze dobrze , to jakby ktoś nie wierzył że tu tak jest - zapraszam na priv   😄

Pamiętam ten film z Bilda nie można tak się odsłaniać w mediach społecznościowych 
To co zapisane to każdy czyta , żeby tylko mu się chciało . Ja jak pracowałam to kawe piłam w biegu, radia nie słuchałam a pdp byli zawsze na pierwszym miejscu . Trzeba sobie zdawać sprawę z mocy wpisów na forum .
Też miałam czas żeby trochę pomieszać . Na tym cały interes polega że musimy mieć swoje sposoby  i swoje tajemnice .
06 maja 2025 21:22 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Pamiętam ten film z Bilda :-):-):-) nie można tak się odsłaniać w mediach społecznościowych 
To co zapisane to każdy czyta , żeby tylko mu się chciało . Ja jak pracowałam to kawe piłam w biegu, radia nie słuchałam a pdp byli zawsze na pierwszym miejscu . Trzeba sobie zdawać sprawę z mocy wpisów na forum .
Też miałam czas żeby trochę pomieszać . Na tym cały interes polega że musimy mieć swoje sposoby  i swoje tajemnice .

Wiecej pamietam. Moderator swego czasu ratował tyłek komus przed pozwem z firmy.A tam idioci nie pracują. Odnoszę wrazenie , ze niektórzy myslą, że jak sie zalogują to już ich nie widać. 
07 maja 2025 10:30 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Wiecej pamietam. Moderator swego czasu ratował tyłek komus przed pozwem z firmy.A tam idioci nie pracują. Odnoszę wrazenie , ze niektórzy myslą, że jak sie zalogują to już ich nie widać. 

Teraz znajdą nawet zdjęcie z 1 komunii sw.  Ja ktoś wstawił .Jestem nie  raz w szoku czytając pewne artykuły. Żadnej anonimowości , nic nie ukryjesz i niczym fałszywie się nie pochwalisz . Jesz obiad a telefon podsłuchuje .
Piszesz, że schabowy na obiad a tu piszą, że jesz placki kartoflane .
( i to wcale nie żart ) . He he he ale się narobiło