Jak minął dzień 11

01 października 2021 17:10 / 4 osobom podoba się ten post
Ostatnie piwko dziś, bo jutro rano weekend... 

Wasze zdrówko 
01 października 2021 18:34 / 1 osobie podoba się ten post
???
01 października 2021 19:06 / 4 osobom podoba się ten post
ech, Kika nie daje znaku życia  
Mija super dzionek ... akceptacja następnego wyjazdu już jest...więc...ale w koło jest wesoło 
01 października 2021 19:48 / 5 osobom podoba się ten post
Zlew naprawiony nareszcie ile mam teraz radochy ,że woda ścieka .Miły młody pan przyjechał ,15 min roboty i fertig.Ludzie zmywarka nareszcie leciRower naprawiony tyle szczęścia w tak krótkim czasie że oszaleje zaraz ?A i jeszcze jedna radość weszłam dziś do perfumerii Werner 20% rabatu dają do 9.10....musiałam ....?
01 października 2021 20:22 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Zlew naprawiony nareszcie ile mam teraz radochy ,że woda ścieka .Miły młody pan przyjechał ,15 min roboty i fertig.Ludzie zmywarka nareszcie leci:radosc1:Rower naprawiony tyle szczęścia w tak krótkim czasie że oszaleje zaraz ?A i jeszcze jedna radość weszłam dziś do perfumerii Werner 20% rabatu dają do 9.10....musiałam ....?

A co kupiłaś w tej perfumerii? ?
01 października 2021 20:26 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Zlew naprawiony nareszcie ile mam teraz radochy ,że woda ścieka .Miły młody pan przyjechał ,15 min roboty i fertig.Ludzie zmywarka nareszcie leci:radosc1:Rower naprawiony tyle szczęścia w tak krótkim czasie że oszaleje zaraz ?A i jeszcze jedna radość weszłam dziś do perfumerii Werner 20% rabatu dają do 9.10....musiałam ....?

Ja tak miałam w perfumerii Pieper , 20% zaszalalam
01 października 2021 20:31 / 2 osobom podoba się ten post
poznanianka1

A co kupiłaś w tej perfumerii? ?

A perfumik malutki 35 ml.Jeden balsam też mam na oku, ale może kiedyś .Łaziłm za tym już jakiś czas ale zawsze co ważniejszego było i na ceny też patrzę aż w końcu trafił się rabat .?
01 października 2021 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Ja tak miałam w perfumerii Pieper , 20%:-) zaszalalam:-)

Jak jest okazją to czemu nie ,starczy na długo ?
01 października 2021 20:48 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Ostatnie piwko dziś, bo jutro rano weekend... 

Wasze zdrówko :-)

Czyli Łyk-end 
zdrówko Luke 
03 października 2021 11:00 / 6 osobom podoba się ten post
Spokojne niedzielne przedpołudnie Oglądam sobie dzień dobry tvn. Właśnie gościły na kanapach Paulina Holtz z mamą Joanną Żółkowską. Ciekawa rozmowa. Pani Joanna powiedziała coś, czym chcę się z Wami podzielić. 
Każdy z nas ma jakieś pasje, talenty, którym poświęca mniej lub więcej czasu. Nie żałujmy że wcześniej nie rozwinęliśmy swoich zainteresowań. Jeśli chcemy coś nowego robić, nigdy nie jest za późno. Umieć pięknie żyć, to wielki talent. Takiego właśnie talentu, umiejętności pięknego życia, sobie i Wam życzę.
I to by było takie słowo na niedzielę. Amen ??
03 października 2021 18:10 / 3 osobom podoba się ten post
Do południa przy garach poludnie popołudnie  
Zmarzłam zmoklam 
03 października 2021 19:01 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Do południa przy garach:gotowanie: poludnie:dobranoc1: popołudnie :pada_deszcz::jesienne_sprzatanie::jazda na rowerze: 
Zmarzłam zmoklam :lulu:

Może jakiś rum Pott do herbatki 
03 października 2021 19:04 / 1 osobie podoba się ten post
Obrzydliwe lenistwo 
03 października 2021 19:09 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Może jakiś rum Pott do herbatki :-)

A mam
03 października 2021 19:11 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

A mam:kawa1:

Moja babcia też ma A jakie dobre rodzynki namaczanie w tym rumie są nic tylko jeść i śpiewać