Pociąg? Warszawa -Manchester 30 h , 5 przesiadek . Ceny nie podają

A z Manchesteru do córki jeszcze 3 godziny samochodem.
Chyba zostanę przy tym busie, dwadzieścia parę godzin, ale dostarczą mnie pod dom

Pociąg? Warszawa -Manchester 30 h , 5 przesiadek . Ceny nie podają
Dzięki dorotee, ale 5 przesiadek, to zdecydowanie za dużo :-(.
Chyba zostanę przy tym busie, dwadzieścia parę godzin, ale dostarczą mnie pod dom :-)
Dzień dobry :kawa1::kawa1:witam weekendowo i życzę wszystkim spokojnego dzionka :bzy_bzy:
Dzięki dorotee, ale 5 przesiadek, to zdecydowanie za dużo :-(.
Chyba zostanę przy tym busie, dwadzieścia parę godzin, ale dostarczą mnie pod dom :-)
Piękny tort, aż szkoda jeść :-)
W moim mieście jest kilka dziewczyn ,które wypiekają takie cudeńka .
W styczniu mieliśmy w rodzinie jubilatkę elegantnkę ,która bez szpilek i czerwonej szminki rzadko z domu wychodzi. No to zamówiliśmy dla niej tort ,ktory do niej pasował :-). Był też bardzo smaczny :mniam:
Gusiu-sprawdz jeszcze raz loty. Z Warszawy jest lot do Glasgow z przesiadką w Amsterdamie. Lot transferowy jednej linii KLM.Nie powinno być problemów jakich się obawiasz. Musiałabys czekac w Amsterdamie kilka godzin na następny samolot, ale cena razem z bagażem około 1000 zł -jeślibys chciała wyleciec na początku maja.
No i nastała sobota.Zapowiada się ciekawie,bo rano większe zakupy,a po południu syn zabiera seniorkę na kawę do siebie,bo przyjeżdżają goście z Francji.No i opalanka na tarasie będzie ciąg dalszy.Dzisiaj jeszcze zafunia fachowiec od lifta i muszę trochę podszkolić się słownikowo w tym temacie.Wczoraj zamówiłam elektryka,był,przyjechał,nic nie zrobił.No,to mój niemiecki się rozwija, że tak powiem,bo koleżanki nie mogę za chiny ludowe namówić do nauki niemieckiego.Coz, może sama dojdzie do tego,że w tej pracy język niemiecki to priorytet, szczególnie gdy mowa o podwyżce.Lece pić kawę,jeszcze polską,ale już powoli widzę dno w słoiczku... Miłej, słonecznej soboty Opiekunowo ☕???☘️❤️
Dzień dobry. Po bardzo głupim śnie słońce za oknem poprawiło humor. Miłego dnia!