Powitajki przy kawie 66

26 września 2021 10:38 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ja to mam nadzieje że po moim powrocie (a juz niebawem )jeszcze w góry skoczymy :-)

Pewnie ,że tak .Sezon jeszcze w pełni .Ja osobišcie najbardziej lubię góry jesienią i w zimie .
26 września 2021 11:09 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystki i życzę spokojnej bezstresowej niedzieli i dużo słoneczka  U nas teraz jest 19 st. a ma być 22st.  Lubię ciepełko i na rowerek napewno się dziś wybiorę  a może tak  lepiej nie bo jeszcze bym coś sobie połamała,teraz zmykam ,miałam chwilową przerwę na dotlenienie płuc ach to dziadostwo nie imię rzucić
26 września 2021 11:10 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

Witam wszystki i życzę spokojnej bezstresowej niedzieli i dużo słoneczka :-) U nas teraz jest 19 st. a ma być 22st. :radosc: Lubię ciepełko i na rowerek napewno się dziś wybiorę :jazda na rowerze: a może tak:jazda na rowerze1: :smiech3: lepiej nie bo jeszcze bym coś sobie połamała,teraz zmykam ,miałam chwilową przerwę na dotlenienie płuc ach to dziadostwo nie imię rzucić:ona placze:

Jak to dziadostwo ma na imię ??
26 września 2021 13:01 / 7 osobom podoba się ten post
witam ciepło i serdecznie wszystkich miłego i słonecznego dzionka wszystkim
26 września 2021 16:33 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Jak to dziadostwo ma na imię ??

Niejedno ma imię 
26 września 2021 16:34 / 5 osobom podoba się ten post
Bardzo tu cicho ,ale to typowe w niedzielęU mnie leje .
26 września 2021 16:59 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Bardzo tu cicho ,ale to typowe w niedzielę:-)U mnie leje .

Za zdążyłam wrócić z roweru . I 
26 września 2021 17:28 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Za zdążyłam wrócić z roweru . I :pada_deszcz:

Ja dalej nie mam roweru tzn.dalej w naprawie ...czy jeszcze pojeżdżę przed zjazdem ,? oto jest pytanie ? 
26 września 2021 17:38 / 6 osobom podoba się ten post
A u mnie pogodnie :) Widocznie byłam grzeczna i sprawiedliwa :) 
Cicho tu faktycznie i jak patrzę to nudy juz od wczoraj. Ale, żeby coś przeczytać , to trzeba i coś napisać i ktoś to musi zrobić.
Wczoraj jak to w sobotę miałam wolne- spędziłam na łażeniu po sklepach. Nigdzie dalej nie chciałam wyjezdzac, bo czekałam na wieści od męża. A są dobre. Spec się zajął naszym goldim i dobrze, bo ogólny wecio błądził w ciemnosciach-może nie tak całkiem, bo opylał od razu drogą karmę weterynaryjną- mój mąż kupował-a jakże. Urolog wykonał badania plus badanie śluzówki pęcherza endoskopem. Nie ma nowotworzenia, ale w pęcherzu sobie bytowały bakterie paskudnej urody. Tak to jest, ze takie infekcje leczy się tak jak u ludzi-porządnie . Tak i nasz pupil dostał antybiotyk z grubej rury, aby wykończyć te paskudztwa plus zamiast obrzydliwej karmy, L-methiocid do zakwaszania moczu. Ten sam składnik jest w karmie-tylko ta jest obrzydliwa, pies nie chciał jej jeść i trudno było kontrolowac dawkę. Nasz urwis zostanie z nami jeszcze trochę  Rano dostałam na WA zdjecie Michałka . Silny , duzy chłopak jak na niespełna 3 miesiecznego brzdąca . Juz dobrze utrzymuje sam główkę w pozycji na brzuszku. Coraz bardziej do taty podobny, ale przenikliwy "zwrok"  -odziedziczył po babuni :) 
Miłego popołudnia :)
26 września 2021 18:52 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Bardzo tu cicho ,ale to typowe w niedzielę:-)U mnie leje .

A u mnie piękna pogoda cały dzień. 
Cicho i pusto, bo pewnie dziadki przed telewizorami z zapartym tchem śledzą wybory i na bieżąco  muszą z opiekunami wyniki komentować 
Można mieć różne zdanie na temat Angeli, ale 16 lat na stanowisku kanclerza o czymś świadczy. Na korzyść Angeli. Ja się do niej przyzwyczaiłam. Jak pierwszy raz wyjechałam do pracy w DE ,to krótko jeszcze był  Schröder, a tak to Angela i Angela...
26 września 2021 19:12 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

A u mnie piękna pogoda cały dzień. 
Cicho i pusto, bo pewnie dziadki przed telewizorami z zapartym tchem śledzą wybory i na bieżąco  muszą z opiekunami wyniki komentować :oczko:
Można mieć różne zdanie na temat Angeli, ale 16 lat na stanowisku kanclerza o czymś świadczy. Na korzyść Angeli. Ja się do niej przyzwyczaiłam. Jak pierwszy raz wyjechałam do pracy w DE ,to krótko jeszcze był  Schröder, a tak to Angela i Angela...

Babcia oj bardzo za panią kanclerz 
26 września 2021 19:35 / 2 osobom podoba się ten post
Wstępnie Remis bądź lekka przewaga SPD , 25:25 Zieloni 15 , FDP11 
Koalicja się kroi
26 września 2021 19:56 / 4 osobom podoba się ten post
U mnie była dziś bardzo ciepło,pojeździłem rowerkiem, potem o 15,15 kawa i ciasto z pdp no i spacerek krótki nad wodę. Teraz już jestem wykąpana i siedzimy przed telewizorem a o 20,10 po wiadomościach pdp idzie spać a ja siedzę w swoim pokoju.
26 września 2021 20:03 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Wstępnie Remis bądź lekka przewaga SPD , 25:25 Zieloni 15 , FDP11 
Koalicja się kroi

Już nieaktualne, poparcie dla  SPD rośnie 
26 września 2021 20:40 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Już nieaktualne, poparcie dla  SPD rośnie 

Właśnie oglądam Berliner Runde.
Jamajka albo Lampen koalicja się szykuje , SPD i CDi/CSu raczej już nie razem.