Powitajki przy kawie 68

04 stycznia 2022 21:40 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Dobry wieczór  wszystkim:-) Kofry już  gotowe  czekają  u drzwi. Godzina 3 wyruszam na Szwajcarię. Trzy  osoby z mojej  bardzo bliskiej  rodziny  mają  pozytywny wynik testu na Covid.Dzisiaj też  musiałam  zrobić, przed wyjazdem.Stres był ale jest ok. Pozdrawiam i  do napisania  po drugiej  stronie mocy:-)

Szczęśliwej podróży Damessa Za długo nie odpoczęłaś, skąd ja to znam, ale jak dobra Stella to chętnie się wraca i przy okazji kasa odpowiednia.Niedlugo będziemy po 3,4 miechy ciągnąć Przyda się na nowe rachunki za gaz i prąd ??  
04 stycznia 2022 21:42 / 2 osobom podoba się ten post
GrazynaM55

Pachnieć trzeba :) 

Grażynko ja zawsze pachnę Ludwikiem tzn.moje dłonie ???Tak mnie pieści ,każdy paluszek i nie mam na niego alergii?
04 stycznia 2022 21:52 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Szczęśliwej podróży ?

Dziękuję 
04 stycznia 2022 21:53 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Szczęśliwej podróży Damessa :aniolki:Za długo nie odpoczęłaś, skąd ja to znam, ale jak dobra Stella to chętnie się wraca i przy okazji kasa odpowiednia.Niedlugo będziemy po 3,4 miechy ciągnąć Przyda się na nowe rachunki za gaz i prąd ??  

Dziękuję  jadę odpocząć  po świętach 
04 stycznia 2022 22:28 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Dobry wieczór  wszystkim:-) Kofry już  gotowe  czekają  u drzwi. Godzina 3 wyruszam na Szwajcarię. Trzy  osoby z mojej  bardzo bliskiej  rodziny  mają  pozytywny wynik testu na Covid.Dzisiaj też  musiałam  zrobić, przed wyjazdem.Stres był ale jest ok. Pozdrawiam i  do napisania  po drugiej  stronie mocy:-)

Szczęśliwej drogi Damessa  Milego odpoczynku na szteli  I ja odpocznę, bo u mnie dwie "nieszczepki " się pochorowały. Siostra w domu jakoś dochodzi do siebie, a mama wymagała hospitalizacji i to pod tlenem wysokoprzepływowym. A tłumaczyłam-nie tylko ja. Mąż, brat, wnuki . Niestety . Mimo, że juz prawie ( tak mi się wydawało ) ją przekonałam, to decyzję podjęła inną. Ma jednak duże szczęscie -jest poprawa, ale ostatni tydzień był bardzo trudny. Jutro będę rozmawiac z lekarzem już o ewentualnym wypisie. 
I dobry wieczór wszystkim. 

05 stycznia 2022 05:10 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Szczęśliwej drogi Damessa :-) Milego odpoczynku na szteli :hihi: I ja odpocznę, bo u mnie dwie "nieszczepki " się pochorowały. Siostra w domu jakoś dochodzi do siebie, a mama wymagała hospitalizacji i to pod tlenem wysokoprzepływowym. A tłumaczyłam-nie tylko ja. Mąż, brat, wnuki . Niestety . Mimo, że juz prawie ( tak mi się wydawało ) ją przekonałam, to decyzję podjęła inną. Ma jednak duże szczęscie -jest poprawa, ale ostatni tydzień był bardzo trudny. Jutro będę rozmawiac z lekarzem już o ewentualnym wypisie. 
I dobry wieczór wszystkim. 

Dziękuję 
05 stycznia 2022 05:13 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  z  trasy  
05 stycznia 2022 07:40 / 4 osobom podoba się ten post
Witajcie ludkowie
Trochę się ochłodziło, ale jak na styczeń, to ciepło. 
Kolejny spokojny dzień przede mną się zapowiada. 
Wszystkim życzę miłego i spokojnego dnia 
05 stycznia 2022 08:17 / 4 osobom podoba się ten post
05 stycznia 2022 08:43 / 4 osobom podoba się ten post
Ja już po kawusiu, więc humor dopisuje, dobrego dnia wszystkim 
05 stycznia 2022 10:13 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kolejny dzień pracy u mnie, mam nadzieję że miły i spokojnytakiego też Wam życzę 
05 stycznia 2022 12:09 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  ciąg dalszy. Wszystkim spokojnego dnia i zdrówka dla Was. Kawkę Wam zostawiam  bo u mnie brak apetytu. 
05 stycznia 2022 12:45 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin::goraczka::blee: ciąg dalszy. :-(Wszystkim spokojnego dnia i zdrówka dla Was. Kawkę Wam zostawiam :pije kawe: bo u mnie brak apetytu. 

Witaj i zdrowiej 
05 stycznia 2022 12:47 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
05 stycznia 2022 13:11 / 8 osobom podoba się ten post
witam opiekunkowo po 8 tygodniowej przerwie wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku ja od wczoraj w pracy ale dopiero teraz do Was zagladam musialam przejąć obowiazki udanego dzionka