Powitajki przy kawie 68

06 stycznia 2022 07:44 / 6 osobom podoba się ten post
Witam miło w kolejny styczniowy poranek 
Noc spokojna, na zewnątrz jeszcze ciemno. 
Życzę fajnego dnia 
06 stycznia 2022 07:49 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry przyjemnego dnia życzę 
06 stycznia 2022 08:02 / 5 osobom podoba się ten post
Dzuen dobry  zrobiona troszkepoklikam i do pracy.Dziśitp...itd.dziwń pomalutku przeleci.Za oknem mokro,więc soacer popołudniu odpada.Miłego dnia
06 stycznia 2022 08:10 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  Za chwilkę  zacznę  pierwszy dzień pracy.Zmienniczka jeszcze się  krząta...wieczorem  przyjechali jej znajomi  i nocowali  tutaj. Za oknem zimaMiłego dnia życzę 
06 stycznia 2022 08:19 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Grażynko ja zawsze pachnę Ludwikiem tzn.moje dłonie ???Tak mnie pieści ,każdy paluszek i nie mam na niego alergii?

To zmywarki nie ma? 
06 stycznia 2022 09:20 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo z domku ? dziś Święto Trzech Króli więc w Polsce świętujemy i idziemy na orszak. Ja nie idę bo wczoraj brałam 3-cią szczepionkę więc wolę zostać w domu,boli mnie tylko ręka ale kto wie co może się zdarzyć.Miłego dnia wszystkim bez stresów  
06 stycznia 2022 09:22 / 4 osobom podoba się ten post
GrazynaM55

To zmywarki nie ma? 

Grażyna M55 nie wszędzie mają zmywarki,a czasem lepiej z tych dwóch osób zmyć ręcznie a nie czekać aż wyschnie i potem i tak trzeba poprawić hihi
06 stycznia 2022 09:40 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Za oknem słońce?? i minus 3 stopnie. Już czuje się lepiej ale myślę, że dopiero koło 15 dołączę do grona pracujących. Póki co muszę się dobrze wykurować. Wczoraj i moja córka zaczęła antubiotyk bo angina ropna się zaczęła.  Wszystkim spokojnego dnia. 
06 stycznia 2022 10:48 / 5 osobom podoba się ten post
GrazynaM55

To zmywarki nie ma? 

U mnie teraz też nie zmywarki ani mikrofali, ale za to jest piekarnik z drzwiczkami
Poprzednio u hrabiego była zmywarka, nie było też mikrofali, a piekarnik jest bez drzwiczek... Druga córka hrabiego stwierdziła, że kupimy nową kuchenkę... Ale do tej pory nie kupiła. 
Przy dwóch osobach to żaden problem ręcznie wymyć naczynia. 
06 stycznia 2022 10:57 / 4 osobom podoba się ten post
Czas na .
Potem obiad i spacer z pdp oraz małe zakupy.
Na majówkę planowałem nawiedzić Podhale i Pieniny, ale zmieniłem trochę plany. Jak bodajże Konwalia stwierdziła,, że trzeba dłużej i częściej arbaitać w DE, bo drożyzna u nas, to odpuszczamy majówkę. Zamiennie na trzy dni jedziemy 18 lutego do Krakowa, a po drodze Ojcowski Park Narodowy. Z powrotem Łagiewniki, Kalwaria Zebrzydowska i Wadowice. A w Krakowie Wawel i Park Wodny. Tak więc coś i
dla ciała, i dla ducha. 

06 stycznia 2022 11:49 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Czas na :pije kawe:.
Na majówkę planowałem nawiedzić Podhale i Pieniny, ale zmieniłem trochę plany. Jak bodajże Konwalia stwierdziła,, że trzeba dłużej i częściej arbaitać w DE, bo drożyzna u nas, to odpuszczamy majówkę. Zamiennie na trzy dni jedziemy 18 lutego do Krakowa, a po drodze Ojcowski Park Narodowy. Z powrotem Łagiewniki, Kalwaria Zebrzydowska i Wadowice. A w Krakowie Wawel i Park Wodny. Tak więc coś i
dla ciała, i dla ducha. :-)

A tak właśnie stwierdziłam jednak każdy sobie Panem wiesz jak jest ??
06 stycznia 2022 11:52 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: Za oknem słońce?? i minus 3 stopnie. Już czuje się lepiej ale myślę, że dopiero koło 15 dołączę do grona pracujących. Póki co muszę się dobrze wykurować. Wczoraj i moja córka zaczęła antubiotyk bo angina ropna się zaczęła. :goraczka: Wszystkim spokojnego dnia. 

Bardzo się raduje że juz Ci lepiej ?a to wszystko przez spanie na golaska może przeciąg był przez chwilkę??
06 stycznia 2022 12:03 / 3 osobom podoba się ten post
GrazynaM55

To zmywarki nie ma? 

Nie mam, dla nas dwóch po co, poza tym ja częściej w De niż w kraju .Nawet tyle naczyń nie mam .Serwis obiadowy stoi i się kurzy, do kawy też ?Przydał się na Wigilię i tyle .IRobota też nie mam (u nas się nie sprawdzi)ani bezprzewodowego.Mój stary odkurzacz (dobrej marki) chodzi jak burza, wszędzie nim wjadę, ładować nie muszę.Dopóki nie padnie nie wymienię.Ale z mopa parowego jestem zadowolona.Taka to że mnie tradycjonalistka ?   
06 stycznia 2022 12:14 / 3 osobom podoba się ten post
Witam Grono
Wieje jak w kieleckim uciekałam z wrzosem z balkonu ,szkoda by było fajnych doniczek chociaż balkon zabudowany.Dzis odpoczynek a jutro kończymy pokój.Nasza kocica nie umie sobie znaleźć miejsca a towarzyszy nam zawsze przy wszelkich remontach .Łapki w kleju ,futerko w farbie widać, że się angażuje?Dziś pół nocy mialczala bo łóżko rozkręcone i spać nie ma gdzie ?A i Pana dpmu nie było to i pocieszyć nie miał kto?
Miłego dnia życzę Trzymajcie się ciepło .
06 stycznia 2022 12:16 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Czas na :pije kawe:.
dla ciała, i dla ducha. :-)