Grażynko ja zawsze pachnę Ludwikiem tzn.moje dłonie ???Tak mnie pieści ,każdy paluszek i nie mam na niego alergii?

Noc spokojna, na zewnątrz jeszcze ciemno.
Życzę fajnego dnia

Grażynko ja zawsze pachnę Ludwikiem tzn.moje dłonie ???Tak mnie pieści ,każdy paluszek i nie mam na niego alergii?
To zmywarki nie ma?
To zmywarki nie ma?
Czas na :pije kawe:.
Potem obiad i spacer z pdp oraz małe zakupy.
Na majówkę planowałem nawiedzić Podhale i Pieniny, ale zmieniłem trochę plany. Jak bodajże Konwalia stwierdziła,, że trzeba dłużej i częściej arbaitać w DE, bo drożyzna u nas, to odpuszczamy majówkę. Zamiennie na trzy dni jedziemy 18 lutego do Krakowa, a po drodze Ojcowski Park Narodowy. Z powrotem Łagiewniki, Kalwaria Zebrzydowska i Wadowice. A w Krakowie Wawel i Park Wodny. Tak więc coś i
dla ciała, i dla ducha. :-)
Dzień dobry. :chaplin: Za oknem słońce?? i minus 3 stopnie. Już czuje się lepiej ale myślę, że dopiero koło 15 dołączę do grona pracujących. Póki co muszę się dobrze wykurować. Wczoraj i moja córka zaczęła antubiotyk bo angina ropna się zaczęła. :goraczka: Wszystkim spokojnego dnia.
To zmywarki nie ma?
Czas na :pije kawe:.
Potem obiad i spacer z pdp oraz małe zakupy.
Na majówkę planowałem nawiedzić Podhale i Pieniny, ale zmieniłem trochę plany. Jak bodajże Konwalia stwierdziła,, że trzeba dłużej i częściej arbaitać w DE, bo drożyzna u nas, to odpuszczamy majówkę. Zamiennie na trzy dni jedziemy 18 lutego do Krakowa, a po drodze Ojcowski Park Narodowy. Z powrotem Łagiewniki, Kalwaria Zebrzydowska i Wadowice. A w Krakowie Wawel i Park Wodny. Tak więc coś i
dla ciała, i dla ducha. :-)