22 stycznia 2022 18:35 / 1 osobie podoba się ten post
LukeWracam do domu :-(
... ale za 20 dni :smiech3:
Dziś dzwonili z transportu, ustaliłem z nimi, że wyjadę 11go, nie rano, a wieczorem. Tak jak planowałem, rano wypad do Bonn, powrót na sztelę i bus z firmy z Raciborza. A wczoraj widziałem profil zmiennika, więc mam zmianę. Nie znam tego gościa w moim wieku.
Dziadek film na DVD ogląda. Po obiadku spacer na cmentarz i do sklepu. Dzień minie, jak zwykle fajnie. Nikt mnie nie pogania, nie wtrąca się do kuchni.
A hrabiego już nie odwiedzę, bo firma poplanowała inaczej... Tę dziewczynę zmieni kolega, który mnie zmieniał, a w kwietniu ja mam go zmienić. Podziękowałem. Jakiś nieład organizacyjny wkradł się w szeregach V.
Byłem planowany na 20 lub 28 lutego. Dziewczyna przedłużyła pobyt do 28go, tak, żebym ja ją zmienił, a tu... psińco.Z drugiej strony dobrze nawet, bo tam była stawka niższa niż tu, a hrabia coraz bardziej szaleje w nocy. Koleżanka musi kilka razy wstawać w nocy, bo hrabia wsiada na krzesełko na dole i chce jechać do góry... Ech...
Teraz szukam ofert do San Escobar:smiech2:
A serio, to odrzuciłem jedną ofertę z V.... babcia na dokładkę.
"A hrabiego już nie odwiedzę, bo firma poplanowała inaczej... Tę dziewczynę zmieni kolega, który mnie zmieniał, a w kwietniu ja mam go zmienić. Podziękowałem. Jakiś nieład organizacyjny wkradł się w szeregach V.
Byłem planowany na 20 lub 28 lutego. Dziewczyna przedłużyła pobyt do 28go, tak, żebym ja ją zmienił, a tu... psińco.Z drugiej strony dobrze nawet, bo tam była stawka niższa niż tu, a hrabia coraz bardziej szaleje w nocy. Koleżanka musi kilka razy wstawać w nocy, bo hrabia wsiada na krzesełko na dole i chce jechać do góry... Ech..."
Nie wierzę w to, co czytam!?! ?***
Takiego opiekuna wygujać.
To szubrawe. Który drugi będzie tkwił przy pdp 48/24?!? No który!?!
Wróć do poprzedniej, tam pamiętam, że doceniali.