Ja piernicze, a dlaczego takie małe porcyjki :-)
Ja piernicze, a dlaczego takie małe porcyjki :-)
Boczniak - to jedyny grzyb, który ma właściwości odżywcze porównywalne z wołowiną. I w sumie wszystkie przepisy w których występuje normalne mięso - można zastąpić boczniakiem. A do tego zbija cholesterol, ten niedobry. Ja najbardziej go lubię w formie flaczków na rosołku, kotletów panierowanych a'la schabowe, dodaję do kotletów mielonych i często używam zamiast mięsa w gulaszach, który możne podać również z makaronem. Pewnie smakowałby również w spagetti? Nie boi się połączenia z pomidorami, papryką itp.
Napisz co w końcu ugotowałaś?
Zrazy wołowe,buraczki ,ziemniaki, tiramusu:gotowanie:Wszystko już podszykowane:-)
Tiramisu:-)
Lacha się wystraszyłaś?:lol1:
Nooooo!!!!:smiech2::smiech3:
Eee tam,strachy na lachy :smiech3:
Fotosession :chaplin:
Nie , nie mogę zdjęcia wstawić. Tel mi szwankuje. Znowu .
Dobra, nie szkodzi. Pisałam o ciszy a sama ją zakłócam. Odpuśćmy sobie Lacha ,nie ma co drążyć tematu o niczym. Szkoda "atramentu " :-)