J wczoraj mialam rozmowe z firma i prpozycje pracy dzis zgoda rodzinki i umowe mam na meilu szybki ekspres
J wczoraj mialam rozmowe z firma i prpozycje pracy dzis zgoda rodzinki i umowe mam na meilu szybki ekspres
No to jesteś szczęściara, bo ja przeszłam pomyślnie test z niemieckiego i czekałam 3 mies. na pracę, tak, jak juz pisałam dalej, przedstawianoo mi ofertę, a potem długi czas cisza, potem kolejna oferta i znowu cisza itd...itd. nie mają ofert, a potrzebują mieć opiekunkę w zanadrzu, więc łudzą Cie ofertami, aż wreszcie znajdą coś dla ciebie. Życzę dalszych sukcesów w tej firmie:-)))))
Ja też pojechałam do pani która miała problemy z poruszaniem się i cukrzycę a w ciągu tygodnia stan jej pogorszył się drastycznie -zmarła po kilku dniach od mojego przyjazdu.Cóż - pech , u zdrowych ludzi nie pracujemy , więc mogło i tak być . Ale dziwi mnie , czemu Ci kazali wracać po tygodniu do PL . A jak ukladały się Twoje stosunki z rodziną podopiecznego ? Czy to oni zażądali Twojego wyjazdu ? Jeśli możesz udowodnić że było jak mówisz , to masz sprawę wygraną , jeśli zdarzylo się coś jeszcze lub rodzina miała jakieś zastrzeżenia , to może być różnie .Jeszcze coś - wyjeżdżając do Szwajcarii z tej firmy wiedziałam , że telefony sa piekielnie drogie więc jeszcze w PL powiedziałam o telefonie i necie . Obie sprawy mi załatwiono , kontakt z firmą i koordynatorką mam , więc co mi jeszcze trzeba ?
No to nie masz powodu być zła na firmę - dzięki temu cudownie trafiłaś pod każdym , jak piszesz , względem .A nie miałabyś tego w Proseniorze . Ja jednak , jako osoba stojąca mocno nogami na ziemi , pozostanę przy tej pracy , którą mam.
ja tylko musialam sie zarejestrowac na ich stronie tzn wypelnic formularz, ale o zadnym zyciorysie mowy nie bylo, a juz po dwoch dniach z oferta dzwonili.
Małgosiu, a czy wyjechałaś zaraz, jak zadzwonili do Ciebie z ta ofertą, czy czekałaś parę miesiecy na wyjazd, bo do mnie też zadzwonili nadrugi dzień z oferta....
Proszę o trzymanie się tematu dyskusji. Jak chcesz się chwalić zarobkami, to chyba nie ten dział i temat. Moderator
Małgosia , koleżanka Ala różne rzeczy opowiada . Gdybym ja dostala w innej firmie 300 euro więcej , telefon na PL, net a nawet auto do dyspozycji to by mi się nie chciało nawet wspominać poprzedniej firmy . A jakie stawki ? Wejdź na stronę firmy - zawsze można próbować coś wywalczyć jeśli ma się po temu podstawy .Ja nie narzekam, a to moje 3 miejsce od nich ( poprzedni podopieczni zmarli).
Po to jest to forum, aby wyrazić swoją opinię.Jeśli uważam, że prosenior 24 to zła firma, to chcę o tym powiedzieć, aby przestrzec koleżanki, które pytają i nie ważne ile zarabiam i jak jest mi dobrze w innej firmie, której nazwy nie wymieniam i nie ma tu zadnej kryptoreklamy. A już do decyzji pań należy, czy chcą ryzykować współpracując z tą firmą
Jeżeli Twoja poprzednia wypowiedź była Twoim zdaniem opinią o firmie Prosenior24, to chyba się nie rozumiemy.
jestem na wyjezdzie z prosenior24, na nic nie mogę narzekac, to co zastałam na miejscu zgadza się z tym, na co bylo zapowiedziane,lekko nie jest, ale wiadomo jaka to praca i akżda z nas decydując się na wyjazd powinna o tym pamietać, mam kontakt z paniami w polsce i wiem, że mogę liczyć na ich pomoc. uważam tą firmę za solidną, pieniążki są zawsze na czas i wybierając jeszcze raz również wybrałabym ta firmę