Właśnie dokańczam ?zimne piffko ,na które kolega zaprosił i obiecuję, prosciutko na Hbf
Właśnie dokańczam ?zimne piffko ,na które kolega zaprosił i obiecuję, prosciutko na Hbf
Taj,Tak ,Toscana :-)
I jeszcze miły kelner z Toskanii, pogadaliśmy sobie. Nawet z okolic "mojego"ukoxhanego Castagnieto Carducci:radosc1:
Nie powiększać, nie komentować, ma się to,na co lata całe się pracowało :smiech2:
Ale, że co niby wypracowane?
Pani Czesia to sobie wypracowała :-)
Taaa . Bruschetta Toscana a tomateny z niemieckiej śklarni :-) Dobrze, ze choć kelner był oryginał :lol1:
Że też mnie Czesia na chrzcie nie dali ☹?
Oryginał, naprawdziwny, ladny, oczy ciemne a w nich k..wiki :lol1:I wysoki jak na prawdziwego Włocha przystało :smiech3:
Oprócz pracy na :telefon1: z rodzinką. Tak mi się zatęskniło okropnie. Mam pozwolenie, aby zamiescic na forum fote USG księżniczki Fasolki z badania połówkowego. Juz była wiercipięta i widać, ze się drapie gdzieś za uszkiem :)
Kolega szefa, złota rączka, też Włoch. Kiedyś parkiet przekładał. Raczej nie wysoki, ale nisoki, ale Włoch. Oprócz wzrostu wszystko inne sie zgadzało :lol2: No i gadula okropna. Musiałam wyjśc, żeby sie do roboty w końcu wziął :lol1:
Miałem nie wchodzić do powrotu do kraju, ale... Co tak tu cicho?