Dzień dobry ,pochmurnie i tak ma być przez cały tydzień ?
Dzień dobry ,pochmurnie i tak ma być przez cały tydzień ?
A propos pilota :sciana: Wczoraj pojechałam autem po owoce,wysiadlam auto zamknęłam.Po powrocie mi w ząb :-( pilot nie działa .Już miałam płakać,przypomniało mi się, że kluczyk jest rozbieralny .Rozłożyłam go i po głośnym komunikacie pod postacią ryku antywłamywacza otworzyłam drzwi .Obawiałam się tylko policji ponieważ protest auta trwał parę ładnych sekund . Myślałam, że kluczyk się rozkodował a to tylko ( na szczęście) baterie się wyczerpały .Znaczy że też musisz pewnie wymienić rzeczone części . Powodzenia
Dzień dobry Opiekunkowo! Za chwilkę podjedzie bus i ruszam do CH:-)Milego dnia życzę nam wszystkim :kwiatek dla ciebie:
Szkoda, że nie ma przecinka po ......tak ma być .Ja lubię taką pogodę .Słońce już mnie praktycznie wysuszyło . Prawie na amen .
Witajcie Opiekunkowo :slodki krolik:
Ostatni dzień sierpnia, ostatni dzień wakacji. Ochłodziło się i fajnie.
Muszę troszkę ogarnąć dom, potem w kuchni coś porobić itd. Babcia jest spokojna, zresztą tak zawsze było, jak tu jestem. Trochę koty darła z poprzednimi opiekunkami. Pogrzeb jeszcze nie wiadomo kiedy, bo dziadka skremują. Co rodzina, to inne zwyczaje.
Życzę Wam pogodnego dnia:buziaki2:
Czemu inne zwyczaje. To jest normalne w Niemczech. Oni tutaj najpierw inne sprawy załatwiają a pogrzeb na samym końcu. Jeśli nie są katolikami to tym bardziej to oddalają w czasie. Spokojnie Wiesiu to nie problem opiekuna . Mnie babcia zmarła 28 mają za dwa tygodnie dziadek a z tego co wiem pogrzeb był 20 lipca. Puszka z prochami musiała się odleżeć na półce. :oczko:
Żaden problem, tylko porównanie. Ty kremacja, a w kwietniu tradycyjne pochowany został dziadek. Bez kremacji. Dlatego mówię, inne zwyczaje w rodzinach. Tutaj również córka zajmuje się tym wszystkim. A 20go babcia ma urodziny, mała imprezka będzie, a opiekun ma wolne.