Dzień dobry ?
Padało,grzmiało i strumyk przybrał na obietości. Mam go za oknem a że śpię przy otwartym to fajnie relaksuje.Fotka z któregoś tam spacerku po deszczu ?Spokojnego dnia ?
Dzień dobry ?
Padało,grzmiało i strumyk przybrał na obietości. Mam go za oknem a że śpię przy otwartym to fajnie relaksuje.Fotka z któregoś tam spacerku po deszczu ?Spokojnego dnia ?
Hurra, środa na horyzoncie,a to już połowa tygodnia.Zostaly mi tutaj dwa z małą nawiązką.W nocy burza i deszcz,a wczoraj to nawet grad.Lalo i to porzadnie przez dwie godziny,a potem tylko slychac było w tle syreny straży pozarnej.Troche się bałam.Teraz mój ulubiony napój i do popisania ?☕
Witam czwartkowo o wczesnej porze.Za oknem leje od wczoraj,sprawdzilam,bo musialam do klo iść tarasem przylegajacym do lazienki.Wvzoraj mialam ciezki dzień,szczegolnie z Seniorem.W końca nie wytrzymalam i powiedzialam,co myślę o Jego zachowaniu.Nie wiem skąd wziął mi się taki zasób slow.Pozniej napisalam do Corki,ze ma porozmawiac z Ojcem,bo dłużej tak nie da się pracowac.Ech,tam,nic to nie dało,On dalej swoje ale ja teleportowalam się już do siebie, żeby psychicznie odpocząć.No,to lecimy dalej z nieodłączną kawą ??☘️