Lust to ja mam we krwi .:-)
Lust to ja mam we krwi .:-)
Jak masz emeryturę lub rentę to leżysz i pachniesz. Mnie jeszcze 20 lat do emerytury jak dożyje i nie mogę sobie pozwolić na leżenie bo mam kredyt mieszkaniowy. Większość tutaj z nas ma jeszcze wieje do emerytury i do zrobienia w życiu bo ma jakiś cel.
Gusiu kochana, nie dopatrzyłam się i nie mam zamiaru dopatrywać się jakichkolwiek złośliwości. Prawdą jest że mam problemy ze spaniem, ot taki podarunek od życia :przytula::przyjaciele:
Witam. :chaplin: Czwartek. Dzień duszowanania seniorów? A czy do tego dojdzie? :bezradny: niewiadomo. U mnie na szteli zmiany ale o tym to później. Spokojnego dnia ludziska i aby do przodu.
Dzień dobry, u mnie jeszcze cisza, babcia "doleża"po wczorajszej imprezie ?. Za oknem szaro i mokro, padał mokry śnieg z którego nic już nie zostało. Jakoś tak ostatnio się składa, że kiedy mam wolne,to słońce i ładna pogoda też wolne sobie biorą. A wczoraj było tak pięknie i słonecznie, niebo mojej niewierzącej pdp chyba prezent urodzinowy sprawiło ?.
Mamy grudzień, nie ma co wybrzydzać, ok 11tej wybywam. Godzinę później niż chciałam ale nie wygonię przecież babci z łóżka. Dzisiaj w planie (tak, zaplanowałam ?) Hamburger Kunsthalle. Aktualnie trzy fajne wystawy, w tym moi ulubieni impresjoniści, zejdzie mi tam trochę. Qrcze, od 17tej bilet 8euro a normalnie 14. Trudno, po 17tej nie będzie mi się już pewnie chciało po galeriach artystycznych chodzić.
Musiałam przerwać pisanie bo babcia zaskoczyła mnie nagle, przyszła w szlafroku mówiąc że jest bardzo głodna :lol1:
Już po śniadaniu, ogarniam się i wybywam. Dobrego dnia życzę :najlepszego3:
Życzę dużo wrażeń !!!!:-)
Dziękuję :serce: