Dzień dobry Opiekunkowo!Wolna niedziela ale pogoda ,, barowa ".Koleżanka zabiera mnie do siebie więc nie będzie nudno i dzień przeleci.Spokojnej niedzieli życzę :najlepszego3:

Dzień dobry Opiekunkowo!Wolna niedziela ale pogoda ,, barowa ".Koleżanka zabiera mnie do siebie więc nie będzie nudno i dzień przeleci.Spokojnej niedzieli życzę :najlepszego3:
Pozdrowienia i miseczka domowego rosolku dla Gusi . Gusiu jak się czujesz ?
Dziękuję ,już trochę lepiej. Za rosołem nie przepadam,ale jak dobry to zjem. Twój takiej mocy i aromatu nabrał po kilku godzinach pyrkania,że aż u mnie pachnie. Poproszę porcyjkę,może być w kubku,taki wiesz,gorący do posiorbania :mniam:
Dzień dobry. Spokojnego dnia opiekunkowo.
Dusiu :serce: jak u Ciebie ?
Po dwóch nockach pod rząd, gubię się .
Babcia słabiutka. Serce ma silne a wiadomo , że i one w końcu wysiądzie bez leków. Na morfinie jest . Nie je w ogóle już od środy. Pije też nie wiele do 300 ml dziennie. Jeśli nawet się napije to odruch wymiotny ma. Worek stomijny jedynie wody brudnej trochę ma , worek na mocz prawie pusty. Oprócz morfiny Woła też p bólowy novamisulvon. Zresztą wszystko jest po to tak zrobione żeby spokojnie bez bólu odeszła. Wszystko ma swój czas.