Dzień dobry bardzo:-). W Bergisch Gladbach niebo zachmurzone i 5 na plusie,chłodniej,wczoraj było +9.
Dzień zaczął się przyjemnie,tylko podopieczna coraz dłużej w łóżku zostaje. Nie śpi,ale doleża,zaraz Ją jednak trochę popędzę. Ja dzisiaj spałam bardzo dobrze,aż do 8:20!:zaskoczenie1:. No to i wyspana się obudziłam. Zaczęłam realizować swój plan na nowy rok. Żadne tam postanowienia,co to tylko w wyrzuty sumienia wpędzają,ot,takie tam,"chciałabym ":oczko1:. Ostatnio bardzo siedzący tryb życia prowadziłam albo pośpiesznie coś załatwiałam. Czuję,że rdzewieję i sztywnieję :lol1:,trzeba coś robić. Znalazłam na YouTube gimnastykę dla...seniorów :smiech3:. Dzisiaj taka lekka,na przebudzenie i rozciąganie. Bardzo fajna,ale wcale nie jest mi do śmiechu bo i równowaga już nie taka jak jeszcze niedawno,i tu coś trzeszczy i tam coś nie takie już elastyczne,a i ,może nie zadyszka ,ale lekka sapka się włącza. Qrcze,wkurza mnie to :nerwowa:. Po ćwiczeniach od razu lepiej się poczułam,jeszcze chciało mi się nawet ciało wyszczotkować,wyduszować,nasmarować i w dobry nastrój się wprowadziłam :radosc:. Dzisiaj w planach zakupy,gotowanie,wyjście z podopieczną na spotkanie ze znajomymi(wczoraj już dzwonili żeby się umówić) i dzień minie.
Śniadanie mam już gotowe,idę podopieczną z łóżka wykurzyć :oczko:
Dobrego dnia nam wszystkim życzę :najlepszego3:

Dzień zaczął się przyjemnie,tylko podopieczna coraz dłużej w łóżku zostaje. Nie śpi,ale doleża,zaraz Ją jednak trochę popędzę. Ja dzisiaj spałam bardzo dobrze,aż do 8:20!

Śniadanie mam już gotowe,idę podopieczną z łóżka wykurzyć

Dobrego dnia nam wszystkim życzę