Bardzo lubię ubrania z firmy CECIL,są rewelacyjne , ale b.drogie.Eleganckie i tak odszyte ,że tam żadna nitka nie wisi co się zdarza w innych firmach np Orsay , czy Zara.
Bardzo lubię ubrania z firmy CECIL,są rewelacyjne , ale b.drogie.Eleganckie i tak odszyte ,że tam żadna nitka nie wisi co się zdarza w innych firmach np Orsay , czy Zara.
Ja też bardzo lubię firmę " Cecil ".....tylko , że w " Domu Mody KiK " nie mogę nic z tej firmy znależć !....chyba zle szukam -:)))))))
Jeszcze nie słyszałam o tej firmie:)
Ja też bardzo lubię firmę " Cecil ".....tylko , że w " Domu Mody KiK " nie mogę nic z tej firmy znależć !....chyba zle szukam -:)))))))
A ja robie zakupy w pewexe skandynawskim,przy odrobine pomyslunku mozna fajnie przerobic przynajmniej wiem ze co drugiej pani nie spotkam w tym samym.
co to jest?
Lumpeks moja kochana lumpeks
no ok lubię lumpy, ale jak on się nazywa? czy to jakas sieć czy prywatny?
ja tu szukałam i nic nie znalazłam
Wichurra, bo za młoda jesteś na tę firmę :). To firma dla statecznych pań z taką samą figurą ;).
Byłam na otwarciu DM-u. Oto rezultaty:) Nie wszystko dla mnie - trochę dla mamy, mamy chrzestnej, siostrzeńca, taty i męża. Wydałabym normalnie 92,70, ale po 10% rabacie wyszło 83,43. To niemało, ale kupiłam też 5 syropów z agawy, każdy po 2,65 (u nas 16zł, więc i tak droższe), 3 pary wkładek do butów z wełny merynosów po 3,45 i to tak trochę cenę nabiło. Zyskałam na pewno dużo punktów z Payback, bo za zakupy całe x5, za żel Palmolive chyba 100 punktów, za pastę Colgate 50 i za żel Dove też chyba 50.
Na samym końcu sfotografowane są gratisy, które zdobyłam:) Wszystko z DMu, tylko kawa z K+K. Można było zakręcić kołem fortuny i udało mi się wygrać nagrodę główną - 500 gram kawy brazylijskiej Tschibo.