Anetaaa, czemu nie ma Ciebie w Odliczajkach?
Nie chcesz się dopisać czy w domu jesteś?
Dzień dobry pracusiom i systemowym leniuszkom :) Tydzien w pracy do najlżejszych nie należał, toteż w weekend sobie wracam do ustawień fabrycznych. W piątek wycieczkowałam sobie po sklepach , a głównie po luksusowszym domu towarowym Jelmoli , który likwidują i w lwiej częsci wszystko sprzedają po dobrej cenie . Przymierzyłam parę fikusnych butów od projektantów, fota pózniej- moze w wątku zakupowym , bo teraz nie mam czasu aby ją dopasować do TU , ponieważ obiad się pitrasi . Muszę nakarmić głodnego, a poza tym chyba się znajdzie w kwarantannie, albo w bagazniku :-) A dlaczego? No dlatego, gdyż dzis cos mu odwaliło i postanowił moje pieczołowicie pielęgnowane loki rozczesać szczotką. O co to to nie ! Nie dam się wpakować w żadne ramy, a poza tym moje naturalne kręciołki łagodziły aurę indywiduum, którą sobie lubię poroztaczać :lol2:
Dobrze , że chociaż słonce świeci ,ale ani grama śniegu. Za to w Polsce popadało obficie. Dzieciaki mają mnóstwo frajdy i tak jakos przytulnie na dworze jest :)
Dbajcie o siebie , spokojnej niedzieli :)
Dzień dobry :chaplin: w ostatnią niedzielę w domu. U nas biało się zrobiło i sypie dalej plus lekki mróz minus 3. Dziś około 22 wyjazd do seniorki koło Kilonii. Zlecenie nowe i wielka niewiadomą dla mnie. 😏🫣 . Walizka jeszcze stoi pusta ale już naszykowane więc tylko wrzucić do walizki i zamknąć.
Dobrego dnia dla tych co w domu i co na urlopach jeszcze.
Tak się złożyło, że dzień po tym jak zmieniłam kurtkę na lżejszą zima postanowiła odkryć swoje białe oblicze. :-) Pod moimi oknami dzieci od kilku godzin się bawią. Niech się bawią, lepsze to od ślęczenia na telefonach. Napisz Tina jak koleżanka. Czytałam, że się wybudziła.
Jest już rehabilitowana, chyba ją czeka jeszcze dwumiesięczny pobyt w niemieckim szpitalu. Takie są przewidywania, ale jak będzie to się okaże .
Zdrowia życzę :aniolki:
Dziękuję. Trochę jej to czasu zajmie, ale wróci do formy. Była juz jedną nogą na tamtej stronie, ale przeszła wszelkie meandry i niebezpieczenstwa najgorszego okresu. No i jest w dobrych rękach.
Jest już rehabilitowana, chyba ją czeka jeszcze dwumiesięczny pobyt w niemieckim szpitalu. Takie są przewidywania, ale jak będzie to się okaże .