Co dzisiaj gotujesz na obiad? 20

05 lutego 2026 13:36 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Jak Ty Gusiu niczego nie rozumiesz, albo coś kręcisz :lol1: Jakbyś wzięła supla z Ginko Biloba, to bys pamiętała. A tak to siebie otruje i chłopa otruje, a to wszystko przez Ciebie :-)

Oj,jeśli już,to trujcie się po kolei. Kto "zaproszenie" na pochówek przyśle 
05 lutego 2026 14:38 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Oj,jeśli już,to trujcie się po kolei. Kto "zaproszenie" na pochówek przyśle :smiech3:

A kto menu na stype ustali ?
05 lutego 2026 17:10 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

A to zależy,dla kogo ta stypa będzie . Ale jakby co,to zostaw namiary na mnie chętnie pomogę 
05 lutego 2026 17:14 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Aż sama siebie zawstydziłam,że takie głupoty powyżej napisałam  .Poważny temat a tu jaja sobie robimy . Przydaje się trochę humoru ,taki mały oddech od dyskusji w innym topiku
05 lutego 2026 17:59 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Aż sama siebie zawstydziłam,że takie głupoty powyżej napisałam :hihi: .Poważny temat a tu jaja sobie robimy . Przydaje się trochę humoru ,taki mały oddech od dyskusji w innym topiku:oczko:

Spoko Gusiu :) Dziś mam luzniejszy dzień , to sobie zaglądam. Ostatnie dni miałam bardzo pracowite - nawet na wiadomosci odpisywałam dopiero po pracy. Chętnie sobie jaja robię, nie ma problemu.
A jak temat zbyt poważny to trzeba grzybową na stole postawić 
05 lutego 2026 18:07 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Spoko Gusiu :) Dziś mam luzniejszy dzień , to sobie zaglądam. Ostatnie dni miałam bardzo pracowite - nawet na wiadomosci odpisywałam dopiero po pracy. Chętnie sobie jaja robię, nie ma problemu.
A jak temat zbyt poważny to trzeba grzybową na stole postawić :lol3:

Postawiłam 👍. Grzybową oczywiście . Seniorzy niemal talerze wylizywali,tak im smakowała . Żyją i mają się dobrze,póki co menu na kolejne dni będę wymyślać ,stypa żadna się nie zapowiada .
05 lutego 2026 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Postawiłam 👍. Grzybową oczywiście :-). Seniorzy niemal talerze wylizywali,tak im smakowała :mniam:. Żyją i mają się dobrze,póki co menu na kolejne dni będę wymyślać ,stypa żadna się nie zapowiada :oczko:.

Gotuj więcej tej zupy ,podopieczni nosy pobrudzą przy wylizywaniu talerzy . Przecież nie jesteś poznanianka 🖐️🖐️