Odliczam dni 25

15 maja 2025 07:16 / 3 osobom podoba się ten post
Dziś czwartek, 15 maja 🌷☀️, połowa tego pięknego miesiąca już minęła 😯, och jak ten czas szybko leci!
Życzę nam wszystkim wspaniałego dnia na tym majowym półmetku 🤗💐 i cudownej, drugiej połowy miesiąca ✨, a tymczasem sprawdźmy nasz stan licznika odliczajkowego dla Wszystkich 😀:

Maluda= 6 dni = Masz już mniej jak tydzień Maludo 😀❤️. Za tydzień o tej porze będziesz już w swoim domku 🏡🥰. Wytrwałaś pomimo bólu ✌️, nie poddałaś się pomimo tylu licznych zmian, a teraz cieszysz się bardzo słuszną nagrodą za swój wysiłek 😘.
Nincia= 26 dni= Niciu kochana ❤️, co raz bliżej już 3 tygodni 😀, dziś już 3,5 tygodnia i dalej spada ☺️🤗.
Mamuela= 32 +7 dni przedłużenia= 39 dni= Mameulka przedłużyłaś, choć chciałabyś być już gdzie indziej, ale pomyśl, że pomimo przedłużenia i tak wciąż masz 3 na liczniku z przodu 😀😉, a to nie może być aż tak długo z 3 z przodu, a dodatkowe pieniądze Ci się na pewno przydadzą.
Marta 74= 33 dni= Dziś na liczniku u Ciebie Marto podwójna 3 i dalej spada 🌸🤗, za chwilę zostanie Ci już 4,5 tygodnia do końca zlecenia 😀.
Dusia 1978= 37 dni= Dusiu 😀, dziś świętujemy równy pierwszy tydzień pracy za Tobą na obecnym zleceniu 🥳, a licznik przecież wciąż dalej spada ❤️= zbliżamy się już do 5 jeszcze tygodni zlecenia 😀🌷☀️.
Tola Tosia= ? dni= nie mam pojęcia ile tu zostanę 🤨, ale po numerze jaki wycięła mi obecna rodzina😔 straciłam całe serce do tego miejsca.

15 maja 2025 09:11 / 2 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Dziś czwartek, 15 maja 🌷☀️, połowa tego pięknego miesiąca już minęła 😯, och jak ten czas szybko leci!
Życzę nam wszystkim wspaniałego dnia na tym majowym półmetku 🤗💐 i cudownej, drugiej połowy miesiąca ✨, a tymczasem sprawdźmy nasz stan licznika odliczajkowego dla Wszystkich 😀:

Maluda= 6 dni = Masz już mniej jak tydzień Maludo 😀❤️. Za tydzień o tej porze będziesz już w swoim domku 🏡🥰. Wytrwałaś pomimo bólu ✌️, nie poddałaś się pomimo tylu licznych zmian, a teraz cieszysz się bardzo słuszną nagrodą za swój wysiłek 😘.
Nincia= 26 dni= Niciu kochana ❤️, co raz bliżej już 3 tygodni 😀, dziś już 3,5 tygodnia i dalej spada ☺️🤗.
Mamuela= 32 +7 dni przedłużenia= 39 dni= Mameulka przedłużyłaś, choć chciałabyś być już gdzie indziej, ale pomyśl, że pomimo przedłużenia i tak wciąż masz 3 na liczniku z przodu 😀😉, a to nie może być aż tak długo z 3 z przodu, a dodatkowe pieniądze Ci się na pewno przydadzą.
Marta 74= 33 dni= Dziś na liczniku u Ciebie Marto podwójna 3 i dalej spada 🌸🤗, za chwilę zostanie Ci już 4,5 tygodnia do końca zlecenia 😀.
Dusia 1978= 37 dni= Dusiu 😀, dziś świętujemy równy pierwszy tydzień pracy za Tobą na obecnym zleceniu 🥳, a licznik przecież wciąż dalej spada ❤️= zbliżamy się już do 5 jeszcze tygodni zlecenia 😀🌷☀️.
Tola Tosia= ? dni= nie mam pojęcia ile tu zostanę 🤨, ale po numerze jaki wycięła mi obecna rodzina😔 straciłam całe serce do tego miejsca.

To po co najpierw zgadza się o przedłużenie kontraktu a potem taki numer. Jak mnie wkur....takie sytuacje u zmienniczki wredne, które na zmieniają się jak wiatr. Tutaj też chciała wracać wcześniej co byka przede mną a ja stanowczo , że NIE bo 6 tygodni to 6 a że wypada to w Boże ciało więc powiedziałam , że jestem do 21 czerwiec i koniec kropka. 
15 maja 2025 14:11 / 3 osobom podoba się ten post
Ale tutaj, z jakiegoś powodu, rodzina jest bardzo za tą francą zmieniczką, a ona o tym wie i pozwala sobie na za dużo. Wydało się też, że w wczorajszej rozmowie syn pdp kłamał, że dzwonił do niego niemiecki koordynator, a wiem o tym, bo dziś znów rozmawiałam z moją agencją i agencja przekazała mi, że jak dziś rozmawiali z niemieckim koordynatorem, to on był równie zaskoczony całą sytuacją co agencja.
Babcia zaś zaczęła się na mnie wyżywać i podnosić głos, czego nie robiła nigdy wcześniej. Doczepiła się jak tylko wróciłam z zakupów, że ona jest głodna i czemu jeszcze nie ma jedzenia. Trzy razy podniosła na mnie głos, a na koniec walnęła ręką w stół. Nigdy wcześniej się tak nie zachowywała 
15 maja 2025 16:40 / 3 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Ale tutaj, z jakiegoś powodu, rodzina jest bardzo za tą francą zmieniczką, a ona o tym wie i pozwala sobie na za dużo. Wydało się też, że w wczorajszej rozmowie syn pdp kłamał, że dzwonił do niego niemiecki koordynator, a wiem o tym, bo dziś znów rozmawiałam z moją agencją i agencja przekazała mi, że jak dziś rozmawiali z niemieckim koordynatorem, to on był równie zaskoczony całą sytuacją co agencja.
Babcia zaś zaczęła się na mnie wyżywać i podnosić głos, czego nie robiła nigdy wcześniej. Doczepiła się jak tylko wróciłam z zakupów, że ona jest głodna i czemu jeszcze nie ma jedzenia. Trzy razy podniosła na mnie głos, a na koniec walnęła ręką w stół. Nigdy wcześniej się tak nie zachowywała 

O i za takie zachowanie seniorki od razu bym podziękowała. Może to jej prowokacja żebyś zrezygnowała i chce żeby tamta wróciła. 
15 maja 2025 17:03 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

To po co najpierw zgadza się o przedłużenie kontraktu a potem taki numer. Jak mnie wkur....takie sytuacje u zmienniczki wredne, które na zmieniają się jak wiatr. Tutaj też chciała wracać wcześniej co byka przede mną a ja stanowczo , że NIE bo 6 tygodni to 6 a że wypada to w Boże ciało więc powiedziałam , że jestem do 21 czerwiec i koniec kropka. 

Ja jestem prywatnie i to jest ze zmienniczce wskoczyły chrzciny w rodzinę a jej partner będzie chrzestnym wiec to między nami bo trzeba być dla siebie wyrozumiałym gdyby o Niemców chodziło to napewno w tym wypadku i na tym miejscu nie zgodziła bym się.A ze mam fajna zmienniczke to jakoś dam rade,wiadomo że jak człowiek się nastawi inaczej ,to zmiany różnie na nas wpływają. Ale to chyba Toli Tosia pisałaś nie do mnie.
15 maja 2025 21:07 / 3 osobom podoba się ten post
Syn dziś przyszedł koło 17:00, przeprosił za wczoraj, powiedział, że koordynator niemiecki do niego dziś dzwonił  i mam tutaj-na tym zleceniu pracę na pewno do 24.06, ale jutro będzie to jeszcze moja agencja wyjaśniać. Ja nie chcę zostać tutaj gdzie mnie nie chcą, więc powiedziałam przy kolacji Starszej Pani, że jeśli chce tę zmieniczkę od 1 czerwca to ja mogę zjechać, ale musi tę decyzję podjąć szybko, bo ja też muszę mieć czas na znalezienie czegoś.
Tymczasem na What's App dziś dzwoniła uparcie przez dobrą minutę do mnie nagle...zmieniczka= sprawczyni całego tego stresu dla wszystkich. Nie odebrałam. Napisała mi, że jak skończę pracę, abym oddzwoniła do niej. Nie oddzwoniłam. Dzwoniła jeszcze raz. Ja więcej słowa z tą zakłamaną kobietą nie zamienię. Zrobiłam zrzuty ekranu jak się do mnie dobija i wysłałam mojej agencji. Wszystko będę oficjalnie załatwiać.
15 maja 2025 21:12 / 3 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Syn dziś przyszedł koło 17:00, przeprosił za wczoraj, powiedział, że koordynator niemiecki do niego dziś dzwonił  i mam tutaj-na tym zleceniu pracę na pewno do 24.06, ale jutro będzie to jeszcze moja agencja wyjaśniać. Ja nie chcę zostać tutaj gdzie mnie nie chcą, więc powiedziałam przy kolacji Starszej Pani, że jeśli chce tę zmieniczkę od 1 czerwca to ja mogę zjechać, ale musi tę decyzję podjąć szybko, bo ja też muszę mieć czas na znalezienie czegoś.
Tymczasem na What's App dziś dzwoniła uparcie przez dobrą minutę do mnie nagle...zmieniczka= sprawczyni całego tego stresu dla wszystkich. Nie odebrałam. Napisała mi, że jak skończę pracę, abym oddzwoniła do niej. Nie oddzwoniłam. Dzwoniła jeszcze raz. Ja więcej słowa z tą zakłamaną kobietą nie zamienię. Zrobiłam zrzuty ekranu jak się do mnie dobija i wysłałam mojej agencji. Wszystko będę oficjalnie załatwiać.

Zablokuj ja i nie przejmuj się jakaś pindą. 🤮
16 maja 2025 08:14 / 3 osobom podoba się ten post
Pachnie maj 😌🌸🌷, a aromat kwiatów wypełnia powietrze, dni są długie ☀️, a powietrze wciąż jeszcze rześkie 🍃, jak to wiosną.
A dziś właśnie drugą połowę tego przepięknego miesięca czas zacząć 🥳💐.
Dziś, czyli 16 maja 2025, piątek.
Zaczyna nam się więc nie tylko druga połowa maja ( i druga połowa wiosny 🌱), ale też mamy początek zapiątku (= łikendos). Jak w takim dniu wypadają Nasze liczniki?
Sprawdźmy 🙂!

Maluda= 5 dni = Długość zlecenia na 5 Maludo 🥰. A od jutra dni pracy zostanie Ci mniej niż palców u ręki ✌️.
Nincia= 25 dni= Nicia- dziś piękna, okrągła liczba ❤️ na Twoim Opiekunkowym liczniku i co raz bliżej 3 tygodni ☺️.
Marta 74= 32 dni= Marto 🙂, już dziś tylko 4,5 tygodnia pracy przed Tobą 🥰🌞, a też zbliżasz się powoli do zmiany cyferki z przodu licznika ✌️😊.
Dusia 1978= 36 dni= No Dusiu 😘, dziś zaczynasz drugi tydzień pracy na swoim zleceniu już 😉🤗, a do końca kontraktu został Ci już tylko miesiąc 😁 + 1 dzień na pakowanie kofrów 😉🧳.
Mamuela= 31 +7 dni przedłużenia= 38 dni= Mameulka przedłużyłaś, choć chciałabyś być już gdzie indziej 👊, trwasz w swojej odważnej decyzji 💪, a na dziś do końca zlecenia zostało Ci już m n i e j jak 5,5 tygodnia 😀.
Tola Tosia= ? dni= wciąż nie mam pojęcia ile tu zostanę 🤨, ale dziś się powinno już wszystko wyklarować.

Mnóstwa relaksu dla Nas Wszystkich z okazji rozpoczynającego się zapiątku 🙂: dla Nas pracusiów na stellach i dla odpoczywających na urlopie ❤️.

16 maja 2025 15:54 / 2 osobom podoba się ten post
Niech ktoś inny przejmie odliczajki od jutra, bo ja nie mam teraz do tego głowy.
16 maja 2025 16:40 / 3 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Niech ktoś inny przejmie odliczajki od jutra, bo ja nie mam teraz do tego głowy.

To ja wezmę do 21 czerwca. 
16 maja 2025 18:38 / 3 osobom podoba się ten post
TolaTosia

16 maja 2025 18:49 / 3 osobom podoba się ten post
TolaTosia

16 maja 2025 19:10 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

To ja wezmę do 21 czerwca. :kocha nie kocha:

Dziękuję.
17 maja 2025 06:40 / 2 osobom podoba się ten post
Dziś jest sobota 17 maja 2025 roku. Dzień dłuższy o 8 godzin i 8 minut. Do końca tej póki co zimnej wiosny 34 dni. 
Licznik dziś wskazuje takie pozycje. 

Maluda 4 🍓

Nincia 24🍎

Marta 31🍒

Dusia 35🍍

Mamuela 37🍉

Tola Tosia jak się określi dokładnie ile jej turnus będzie trwał to ja dopiszemy do listy. 
A może ktoś jeszcze chce dołączyć ? 

Tymczasem dla wszystkich 

18 maja 2025 06:15 / 3 osobom podoba się ten post
Witam w niedzielę 18 maja 2025 roku. 
Dzień dłuższy o 8 godzin 10 minut. 
Do końca roku pozostało 227 dni.
Czas szybko leci. 

Maluda 3 już ostatnia prosta i możesz zaśpiewać ta ostatnia niedziela 🥪☕

Nincia 23 🥐☕

Marta 30 równo miesiąc Tobie zostało 🍔☕

Dusia 34🥨☕

Mamuela 36🌭☕

Wszystkim życzę dobrej niedzieli i jak najmniej pracy.