Powitajki przy kawie 78

28 lutego 2025 09:06 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ja zawsze optymistka :-). 

A ja zawsze realistka 
28 lutego 2025 09:37 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

A ja zawsze realistka :chaplin:

Też dobrze,rozczarowań mniej,a jak się już zdarzają,to mniej bolą . Pozostanę jednak optymistką . To też trochę z moim znakiem zodiaku związane . A pod nim urodzeni lubią marzyć i bujać w obłokach . Lubię swój znak,choć przypisuje się jemu sporo negatywnych cech,ale jak nie lubić urodzin w pełni lata ?. Nie da się . I witam wszystkich w bardzo pochmurny poranek . Obudziłam się z wrażeniem,że wczoraj była sobota . A to za sprawą zwariowanego dnia. Całe miasteczko oszalało,sklepy pozamykane już o 13-tej,wszędzie śpiew ,tańce i przebierańce. Ostatnie dni karnawału . Pedepcia wczoraj trochę naburmuszona była,bo wyszłyśmy takie bez żadnych karnawałowych akcentów . Udobruchała się ,kiedy niektóre Jej koleżanki też bez przebrania i "śminkowania" mocniejszego ,pojawiły się w kawiarni . Qrcze,nie mam w tym roku karnawałowego nastroju . W sobotę zaplotę pedepci warkoczyki,indiańska opaska na głowę i pójdziemy najpierw "zug" oglądać,a później na karnawałowe party do "naszego" lokalu. O matko,już jestem zmęczona,kiedy o tym pomyślę ,a na 13-tą seniorka się umówiła . Zła kobieta jestem,bo mam nadzieję na obfity deszcz dzisiaj po południu i,być może ,w domu zostaniemy . Taka robota tutaj,Gesellschaft przede wszystkim.
Spokojnego,pogodnego dnia życzę 
28 lutego 2025 09:40 / 4 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Ja też witam wszystkich piątkowo  😃.
Dusia śliczną grafikę dałaś 😘 na ten ostatni dzień najkrótszego miesiąca w roku, a dla mnie dnia wyjątkowego, bo to moje urodziny 😁, tylko nie wiem czy się cieszyć, bo z każdym rokiem lat jest więcej 🫠.
Miłego piątku, łikendos jest tuż tuż.

TolaTosia,wszystkiego najlepszego w dniu urodzin 
Nie myśl o tym,że lat coraz więcej ,ciesz się tym,że kolejne urodziny dane jest Ci świętować 
28 lutego 2025 09:41 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: I mamy koniec lutego. 😜 Szybko zleciały te dwa miesiące. Za tydzień będę czekać na zmienniczkę albo i nie bo na razie już 3 zrezygnowały. ☹️ Nic to ja jadę GTV wieczorem niezależnie czy ktoś tu przyjedzie czy nie. Ja też potrzebuje odpoczynku. 
Wszystkim spokojnego dnia życzę i całego weekendu. 

Dusiu,przyjemnej i bezpiecznej podróży do domu . Ciesz się zadłużonym urlopem
28 lutego 2025 09:43 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dusiu,przyjemnej i bezpiecznej podróży do domu . Ciesz się zadłużonym urlopem:flaga Polski:

Ale ja jeszcze tydzień . No chyba żeby cis i się skróci. Ale dzięki za życzenia. 😘
28 lutego 2025 09:46 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Dzień dobry w piątek, mój ostatni dzień tutaj.I bardzo dobrze, bo Seniorka by mnie zaorałaTeraz jeszcze chwilką z kawą pod ciepłą kołderką,a potem do pracy.Bus GTV będzie ok.16.30 a potem przesiadką do autokaru.Tak,to jeszcze nie jechałam.No,to narka .

Maluda,dojedź szybko i bezpiecznie do domku . I odpoczywaj . Ładuj baterie bo wkrótce będziesz się pewnie za nowym zleceniem rozglądała 
28 lutego 2025 09:49 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Ale ja jeszcze tydzień . No chyba żeby cis i się skróci. Ale dzięki za życzenia. 😘

LO matko,nie obudziłam się jeszcze czy co . Jakoś tak mi się w oczy rzuciło,że wyjeżdżasz nawet jak zmiana nie dojedzie . Dobrych życzeń nigdy za dużo . Za tydzień napiszę jeszcze raz 
28 lutego 2025 09:53 / 6 osobom podoba się ten post
Wcięło mi posta więc tylko napiszę że jestem z tego samego znaku zodiaku co Tola Tosia ale z marca. Maludzie życzę szczęśliwego powrotu do domu wszystkim spokojnego piątku
28 lutego 2025 13:05 / 1 osobie podoba się ten post
nincia

Wcięło mi posta więc tylko napiszę że jestem z tego samego znaku zodiaku co Tola Tosia ale z marca. Maludzie życzę szczęśliwego powrotu do domu wszystkim spokojnego piątku:bzy_bzy:

Dziekuję bardzo nincia 
28 lutego 2025 13:05 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Maluda,dojedź szybko i bezpiecznie do domku . I odpoczywaj . Ładuj baterie bo wkrótce będziesz się pewnie za nowym zleceniem rozglądała :flaga Polski::aniolki:

Dziekuję bardzo Gusia 
28 lutego 2025 14:50 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

LO matko,nie obudziłam się jeszcze czy co :zaskoczenie1:. Jakoś tak mi się w oczy rzuciło,że wyjeżdżasz nawet jak zmiana nie dojedzie :oczko:. Dobrych życzeń nigdy za dużo . Za tydzień napiszę jeszcze raz :-)

Gusiu jak wyleczyłas jęczmień na powiece ?

U nas otwarto nową galerię zadzwoniłam do koleżanki , bo chciałam zabawić się w galerianke  a tu zonk 
Jak ja zobaczyłam to wiedziałam, że wzięcia nie będzie  ma całą powiekę zapuchnietą i żniwa na  100.%  . Nigdy takiego czegoś nie miałam, wiec wiedza zerowa
Możesz coś doradzić .No qrde tyle miałam zapału a wyszły nici .
28 lutego 2025 15:01 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, witajcie.
28 lutego 2025 15:04 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Gusiu jak wyleczyłas jęczmień na powiece ?

U nas otwarto nową galerię zadzwoniłam do koleżanki , bo chciałam zabawić się w galerianke :-) a tu zonk 
Jak ja zobaczyłam to wiedziałam, że wzięcia nie będzie :-):-) ma całą powiekę zapuchnietą i żniwa na  100.%  . Nigdy takiego czegoś nie miałam, wiec wiedza zerowa
Możesz coś doradzić .No qrde tyle miałam zapału a wyszły nici .:lol3:

W galeriankę?
28 lutego 2025 15:06 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Gusia przydzieliła ci urlop płatny, możesz wracać do domu
28 lutego 2025 15:16 / 2 osobom podoba się ten post
Anetaaa

W galeriankę? :zaskoczenie1: :smiech3:

Tak się nie śmiej ,  to nie wypada