Ja zawsze optymistka :-).

Ja zawsze optymistka :-).
A ja zawsze realistka :chaplin:
Ja też witam wszystkich piątkowo 😃.
Dusia śliczną grafikę dałaś 😘 na ten ostatni dzień najkrótszego miesiąca w roku, a dla mnie dnia wyjątkowego, bo to moje urodziny 😁, tylko nie wiem czy się cieszyć, bo z każdym rokiem lat jest więcej 🫠.
Miłego piątku, łikendos jest tuż tuż.
Dzień dobry. :chaplin: I mamy koniec lutego. 😜 Szybko zleciały te dwa miesiące. Za tydzień będę czekać na zmienniczkę albo i nie bo na razie już 3 zrezygnowały. ☹️ Nic to ja jadę GTV wieczorem niezależnie czy ktoś tu przyjedzie czy nie. Ja też potrzebuje odpoczynku.
Wszystkim spokojnego dnia życzę i całego weekendu.
Dusiu,przyjemnej i bezpiecznej podróży do domu . Ciesz się zadłużonym urlopem:flaga Polski:
Dzień dobry w piątek, mój ostatni dzień tutaj.I bardzo dobrze, bo Seniorka by mnie zaorałaTeraz jeszcze chwilką z kawą pod ciepłą kołderką,a potem do pracy.Bus GTV będzie ok.16.30 a potem przesiadką do autokaru.Tak,to jeszcze nie jechałam.No,to narka .
Ale ja jeszcze tydzień . No chyba żeby cis i się skróci. Ale dzięki za życzenia. 😘
Wcięło mi posta więc tylko napiszę że jestem z tego samego znaku zodiaku co Tola Tosia ale z marca. Maludzie życzę szczęśliwego powrotu do domu wszystkim spokojnego piątku:bzy_bzy:
Maluda,dojedź szybko i bezpiecznie do domku . I odpoczywaj . Ładuj baterie bo wkrótce będziesz się pewnie za nowym zleceniem rozglądała :flaga Polski::aniolki:
LO matko,nie obudziłam się jeszcze czy co :zaskoczenie1:. Jakoś tak mi się w oczy rzuciło,że wyjeżdżasz nawet jak zmiana nie dojedzie :oczko:. Dobrych życzeń nigdy za dużo . Za tydzień napiszę jeszcze raz :-)
Gusiu jak wyleczyłas jęczmień na powiece ?
U nas otwarto nową galerię zadzwoniłam do koleżanki , bo chciałam zabawić się w galerianke :-) a tu zonk
Jak ja zobaczyłam to wiedziałam, że wzięcia nie będzie :-):-) ma całą powiekę zapuchnietą i żniwa na 100.% . Nigdy takiego czegoś nie miałam, wiec wiedza zerowa
Możesz coś doradzić .No qrde tyle miałam zapału a wyszły nici .:lol3:
Ale ja jeszcze tydzień . No chyba żeby cis i się skróci. Ale dzięki za życzenia. 😘
W galeriankę? :zaskoczenie1: :smiech3: