Gusia29"Niedługo małpy nie będą się do tego przyznawać,że mogły być kiedykolwiek przodkami ludzkości ". Trafiłaś w punkt 👍. Można by się było pośmiać głośno,gdyby chodziło o dowcip,ale niestety,smutne to bardzo :-(.
Już nabrałam dystansu,nie oglądam tv skacząc z jednego programu info na drugi,nie siedzę w internecie. Czytam,słucham muzyki ,ostatnio Dawida Kwiatkowskiego,co dla mnie samej jest zaskoczeniem :zaskoczenie1: bo kojarzył mi się ze śpiewającym chłopcem,jakich wielu,a tu młody ,wrażliwy mężczyzna ,który pisze ciekawe teksty i muzykę . Za mną spokojny,ciepły dzień,wieczór był duszny,taki burzę zapowiadający ,która może jeszcze nadejdzie bo zerwał się właśnie wiatr i zaczyna padać . Otworzyłam okno na całą szerokość ,widok za oknem mam nieciekawy,ale pogapiłam się w ciemność i pooddychałam tym parnym,ale już wilgotnym powietrzem. Lubię takie wieczory . A jutro czeka nas kolejny ,dobry dzień :-)
I ja lubię sobie uciec w muzykę . Nie wiedziałam kto ten Dawid Kwiatkowski. Posłuchałam - kojąca muzyka, dojrzałe teksty. Będę słuchać.